✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, September 7, 2012

Majlis Bersanding My Luvly Cuzzy & I Jadi PengapitNYE.


Hai.. Assalamualaikum.
Mood uploading my cousin wedding still running tapi yang ni part last.
Yang belum tengok Akad Nikah, sila klik SINI dan yang belum tengok Majlis Malam Berinai, klik SINI

2 September 2012, Ahad, Majlis Bersanding diadakan di rumah pengantin perempuan,
Kg Talon, Bongawan SABAH.







 Adik beradik pengantin lelaki. Skema habis. Haha :D



Kumpulan kompang mengiringi pengantin lelaki.



Pengantin perempuan and PENGAPITNYA????????? AKU la :) 
Yeahhh its me bebehh..



 Comel tak pengantin? hahahahaha bagai pinang d belah sebelas. Haha











 Hahhhh Pengapit dia tu tengah on call sapa tu ye? Masa jadi pengapit pun nak bergayut ngan pakwe.
#padahal dengan kawan tuk tunjuk jalan ke rumah tu#













 snap snap ngan cuzzy's

 Pengantin bersama keluarga pihak perempuan.

 Pengantin bersama keluarga pihak lelaki.

Sesi potong kek. Cheese cake ^___^




Hehehe yang ni je dapat dikongsi.So, Berakhirlah wedding kazen aku sorang ni. Dah bergelar ISTERI ORANG beb.. Lepas ni banyak lepak kat bilik lah tu ngan suami dia berbanding duk lepak ngan kami.. Mencari pahala katakan. ^___^

Kami pulak yang bujang-bujang ni bila nak kahwin? Hahahahaha
*Blur*

k sampai sini ja la entry kali ni.
Salam sayang peluk cium untuk kazen tercinta :)

P/s : Semoga bahagia dunia akhirat :)



5 comments:

Isabel Diaz said...

Wah, meriahnye :)

Saya orang Sabah bah!! said...

iya la..Best plak tgk ni..hehe

Zierwa Zainal said...

tahniah.. moga bahagia hingga ke syurga..

sal ya said...

potong cheese cake. sedap tu.

pha is said...

meriahnya.. siap ada kompang lagi...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com