✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, September 3, 2012

My Lovely Cuzzy Akad Nikah 31 Ogos 12


Assalamualaikum.
Alhamdulillah setelah lama memBUSYkan diri, maka dengan ini tamatlah segala keBUSYan semata-mata untuk melancarkan majlis perkahwinan kazen aku yang sememangnya rapat sejak kecik.

Alhamdulillah dengan 2x lafaz (Opppppssss sorry pengantin lelaki), maka kazen aku dah sah jadi isteri orang.




Muka aku kat bawah memang confirm ada ^___^


 Yang ni semua sepupu sepapat. Sepupu belah family arwah mak.


 Ready mo di akad nikahkan.


 Mas kahwin.


 Suami isteri :) sah sah sah


 Pengantin menyarungkan cincin :)


 Part of our family


 Pengantin dan ibubapa masing-masing.


 Phewitt romantiknya. Hahahah :D


Hehehe 31Ogos2012 tarikh bersatunya cinta mereka yang bertahun-tahun, bertunang dan akhirnya diakad nikahkan.. Semangat kemerdekaan sampai keronsang songkok pun macam ada bulan dan bintang :)

Thanks kepada tukang make-up, My Ex roomate , Bibi :)
Make up simple but awesome.

ok yang ni part nikah. Esok nak update pasal "Majlis Malam Berinai".
See ya :)


k.Salam

13 comments:

Nurul Iman said...

nice pic! moga berkekalan hubungan mereka hingga akhirnya...=]

Errah said...

cantik pengantin..macam muka orang cina..hehe..selamat pengantin bru..

ayut said...

slmt pengantin baru bt kazen! :)

Emas Putih said...

InsyaAllah amin..

Fya Pelangi said...

nk jgakkkk >.<

btw, wish them congrate ea :)

Lang Radzlan said...

Tahniah kepada pengantin :)

done follow u :) http://jebatdurjana.blogspot.com/2012/09/rumah-terbuka-raya-2012.html

miz ruha said...

selamat pengantin baru for ur kazen.. :)

Isabel Diaz said...

wah, cntknye akak tu.. :)

Emas Putih said...

hehe thanks :) muka dusun :)

Emas Putih said...

tQ ayut :)

Emas Putih said...

Terima kasih :)

Emas Putih said...

thanks :)

Emas Putih said...

akak tu ja? kazen akak tu x cantik ka?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com