✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, September 26, 2012

Study kat ENGLAND???


Salam. Selamat Pagi.

Tercengang aku dengan tajuk entry aku ni. Bukan aku yang nak stdudy England.
Tapi one of my BFF kat Poli ni.

Sedih ja rasa sebab tak bagitau pun. Alih-alih dah update kat facebook study kat
University of the West of England , BRISTOL UNITED KINGDOM !!

Dengan sepantas beruk la aku tanya. Bila tnya kat twiiter, dia kata dia dah study and memang dah ada kat sana =.= Saja tak nak kecoh katanya.

Alhamdulillah. Mungkin rezeki dia kat sana kot kan. Dia ambik kos Bachelor of Quantity Surveying and Commercial Managment. (2years) Perghhh engkau memang hebat sahabatku. Hehehehe :)

Apapun, goOd luck. Semuga berjaya. Future Quantity Surveyor tu beb. InsyaAllah doakan ko dari jauh ja okay. 

Kami rapat  masa sem 1 lagi kat Politeknik Kota Kinabalu. Kami rapaaatttt sesangat yang bergeng ni. Even dia pindah kat KL, lost contact pun tak. Bila dia balik KK lepak sesama tu, konfem ada.

Kami memang kaki lepak sejak dulu kala. Abang Myvi katakan.! Hahaha selalu ambik hantar kami.
Well, dia dah jauh. Nak lepak camna. 

meh tengok orangnye.


Tadaaaaaaaaaaaaaa ! ini la dia. Alaaa gemok kan. Hehehe.
ini gambar dulu kala. 

yang ni gambar latest.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sekarang dia dah kurus dah..yang baju biru tu.Hehe.. Entah berapa tahun dia diet.
Hensem pulak geng aku ni. Hahaha. Opssss sorry. TER-PUJI geng sendiri.

Yang ni la last kenangan kami bersama. Oh I really miss that moment.



Tu ja la. Harap dia kat England tu senyum baca entry aku. Komen sekali ye kalo dah baca :)

k. Salam dari sahabatmu, Kota Kinabalu, Sabah.   ^____^



24 comments:

miz ruha said...

rezeki dia kat luar sana.. tahniah buat kawan emas putih~~

btw, bila dah kurus, lain pula nampak mukanya..dengan rambut panjang~~

ayut said...

ada style la member..hihihi..jg dri ye kat sna.blaja bek2..rezeki dpt tgk negara org :)

OnE_nIeZuKa said...

haiii..

marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

Aida Omar said...

Jauhnya dia pi.. semoga dia berjaya stdy disana.

Emas Putih said...

hehe mmg dia dah lain skrg :)

Emas Putih said...

mms style habis. hehe. rezeki dia tgk ngara org :)

Emas Putih said...

okay :)

Emas Putih said...

hehehe amin :)

Iyda SuRaiDah said...

terkejut jg ak apiz study smpai oversea..paling sedih dy x inform kita pun..xpa insyaAllah msing2 kta mendoakan utk kebaikan kta smua brsama..good luck friend! : )

Santan Manis said...

Tanjat Boboy! ingatkan Uzu nak pi study england :D

Nurmujahidah Ismail said...

insya ALLAH akan ikut juga gi oversea one day,, kalau ada rezekila,, huhu,,

Emas Putih said...

mmg sedih ba :'( InsyaAllah jom doa sama2 :)

Emas Putih said...

hahaha tanjat ke SM? hehe buka uzu taw nk p :)

Emas Putih said...

InsyaAllah. smg rezeki awak kt sna :)

KorN said...

best nye dapat blajar obersea. mgkin rezki die di sana...

Miziey said...

Wow, untunglahhh. Rezeki kan. :)

Mia Liana said...

bestnya belajar kat luar negara... seronok...

Emas Putih said...

Korn : maybe rzeki die la tu.

Miziey : hehe untng sangat :)

Kak Miat : mmg sonok kak. hehe

♥ ĂϊĐα ♥ said...

Rezeki dya..Mungkin kita tiada rezeki lagi ke luar negara.Insyaallah ada rezeki kita juga akan ke luar negara

Pn. Sheila@CC said...

seronoknye kan... klu dpt peluang study kat luar...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa tahniah to your bff....
awesome...

Emas Putih said...

Aida : ya rezeki dia kat sana.

Pn Sheila : mmg best kan kalo dpt pluang study oversea

leeza : BFF sy mmg awesome haha !!

Maria Menado~ said...

goodluck utk dia..~

Nurlyla said...

hensem pula geng akak tu.. hehe. alamak, macam gatal.. :P

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com