October 31, 2012

, , ,

Harga Lesen Memandu Serendah RM 666 !

Tadaaaaaaaaaaaaaaaa !!  Masyuk tak tengok tajuk + gambar di atas? Hehe yang pasti harga runtuh ni sentiasa di tunggu-tunggu oleh ...

Continue Reading

October 30, 2012

October 29, 2012

Ade Instagram?? Meh nak FOLLOW !!

As-Salam. Saya baru je register Instagram. Oh kesian ketinggalan zaman >.< Maklumlah cik Vivaz n cik Blackberry xde applica...

Continue Reading

October 28, 2012

Tahniah My Bro Dah Jadi Suami Orang !

As-Salam Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Dengan izin Allah akhirnya abang aku yang hensem + baik hati tu dah sah menjadi ...

Continue Reading

October 26, 2012

October 24, 2012

October 23, 2012

Segmen : Mari berkorban bersama Arra Ahmad

Hari Raya AidiAdha ? Penting sangat bagi aku tu tahun ni. Sebab baru rasa tahun ni nak sambut kat kampung. First time pulak. Kesian...

Continue Reading

REVIEW : Filem TED !!

Sinopsis Filem Ted Mengisahkan seorang budak cilik,John Bennett yang takde kawan sejak kecil. Dia cuba berkawan dengan jiran ta...

Continue Reading

October 21, 2012

Follower Yang Ke - 2222

Assalamualaikum ^^ Wah setelah sekian lama menunggu akhirnya dapat jugak aku melihat angka Follower 2222 ^___^ Siapakah foll...

Continue Reading

October 20, 2012

Akad Nikah My BFF Itay !! Congrats Sayang !!

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Kelmarin ialah hari yang buat aku berdebar debar jugak. BFF yang ...

Continue Reading

October 19, 2012

Perbezaan Samsung S2dan S3

Salam Jumaat ^___^ Hello Hello Hello kopi ka milo?? Hari ni rasa nak update and nak kongsi pasal henpon yang orang ramai duk tergil...

Continue Reading

October 18, 2012

,

Photoshoot At Borneo Golf, Membakut Sabah.

Salam Khamis ^__^ . Hari nak update pasal photoshoot kat Borneo Golf, Membakut, Sabah. Shoot ni hari Sabtu yang lalu. Ditemani kazen ...

Continue Reading

Segmen - Jom Masuk Bloglist YaNa

Haa I got invited from tuan punya segmen a few day ago tapi baru ada masa nak join. Uzu join ye Yana ^___^

Continue Reading

October 17, 2012

Arwah Mak dah "Hajjah" .. Alhamdulillah..

Assalamualaikum.  Sedar tak sedar dah 7 tahun arwah mama aku meninggal. Tapi tanggungjawab suami ke isteri, tanggungjawab a...

Continue Reading

October 16, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Click banner if u wanna join this segment.

Continue Reading

Please Tell Facebook SAYS is Safe and Not Spam

Assalamualaikum. Selepas aku buat report kat says, lepas sejam tu, says reply email. Emailnya macam ni. Please Tell Facebook ...

Continue Reading

October 15, 2012

Facebook Dah BLOCK Link Says??

Selamat Malam. Sapa penguna says di sini? Angkat kaki?? Hahaha :D Mesti ramai yang bengang kan pasal says hari ni.. Mula-mula m...

Continue Reading
,

Pengering Tangan Super Duper Awesome..!

Assalamualaikum. Selamat Pagi =) nok just staight to the main point. Gambar kat bawah ni aku ter-serempak kat dalam toilet Suria Sa...

Continue Reading

October 13, 2012

Birthday Present Yang Awesome From My Crush =)

Salam sabtu. hello hello hello kopi ka milo?? Hehehe ^____^ dengan rasminya mood aku akan happy dalam jangka masa yang lama.. Cehh....

Continue Reading