✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, October 20, 2012

Akad Nikah My BFF Itay !! Congrats Sayang !!


Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Kelmarin ialah hari yang buat aku berdebar debar jugak.
BFF yang nak nikah aku lah yang excited lebih. Biasa la aku macam tu selalu.

If u all ingat BFF aku ni baru ja tunang. Bulan Julai kot tak silap aku.
Yang belum tengok, boleh tengok kat SINI.


So, Ini aku yang berbaju merah. Phewitttttttt ^^


Ni la BFF aku yang nikah tu. Awesome tak pakai penutup camtu?
Actually kami semua BFF dah janji nak pakai penutup tu bila kami akad nikah nanti.
Sweet tak kami? Ngee ^^



Tadaaaaaaaaaaaa..! ni la geng BFF kami . Tapi sorang je takde. 
Puan Muda tak dapat hadirkan diri sebab busy dengan kerja.



Eleh gambar kat bawah ni. Konon-konon sedih la sorang ni yang akan jadi Isteri orang.
And cuma kami bertiga ja SINGLE. Perghhhhhh.


Alhamdulillah dengan sekali lafaz, 
Norhayati Mohammad SAH menjadi isteri kepada suaminya , Bengy.



Alhamdulillah sekali lagi. Majlis pun run smoothly.
Majlis bersanding akan berlangsung pada 11.11.12 ^^

Tahniah geng !! Jeles2 ^^

bila dah berkumpul , haaa mula lah ada soalan bonus , who's NEXT??
Allahualam. Look and see.

Salam.

9 comments:

Cik Tie@Akak said...

amboi..cantiknya kawan2 pengantin

Eca Dwinky Asha said...

nikah di muis?...majlisnya bila?

Emas Putih said...

Ya nikah di Muis. bulan 11 sanding..

BeLLa said...

tahniah pd pengantin

Cik Mashi said...

sweet ^^

❤farahin izzati❤ said...

nanti turn awk jemput sy ea, (cuit-cuit) ^^y
gurau :)

amranaiman said...

ayu berbaju merah :D.. ambik2 la tempias pengantin tu :)

fadli said...

Cantik banget calon pengantinya , tapi masih cantik juga yang punya ni blog

shidaR said...

alahai nmpak tecikk je kau uzu ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com