October 06, 2012

,

Alhamdulillah. Duit SAYS dah masuk =)


Selamat Petang =)

Wahhhh mood I happy je hari ni. Maklumlah. Duit klik2 dah selamat masuk dalam account I.

I baru je join benda ni. Budak menganggur kan.Ini je I mampu buat. Hahaha :D

Nak tengok tak? Betul atau tidak SAYS ni? 

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Just RM127.00
Alaaa jangan pulak u all kata I ni rakus nak duit cepat. I sebenarnye nak tunggu sampai RM500 tapi this is my first time cashout so saja nak cuba. Betul ka tak SAYS ni bagi duit kan.
So dah masuk duit ni, after this boleh la kan simpan byk2 duit kat dalam tu.

Nak daftar tak?? Meh klik SINI :)

Jangan takut wahai sahabat ku semua. FREE signup. Tak bayar apa pun.
Bila dah daftar.. Kena la VERIFIED kat email. 
Lepas tu? SIGN IN la. Hehehe =) 

Bila dah sign in , kena update profile dulu. And lepas tu. Benda penting sangat.

Just SHARE iklan yang ada kat SPECIALS.


Bila u all dah masuk SPECIALS ni, akan nampak iklan macam ni.


Bila dalam ni. u all kena share iklan yang ada RM sahaja. Yang xde RM macam yang I pangkah tu (rajin I conteng2.haha) , xpayah share. So Just klik iklan tu, then tekan BROADCAST.


Lepas tu akan keluar macam kat bawah nil. U all SHARE la link tu kat mana-mana yang u all nak.
Fb ke Twitter ke. ATAU copy link kat bawah tu and paste kat kawan2. 



Minta tolong buka iklan tu. Tunggu sampai habis loading. Nak just buka je pun xpe. Tak payah la Like2. Just buka sampai habis loading, and cansel la. hehe

maybe lepas sejam baru akan kena updated earning korang. EARNING boleh tekan DASHBOARD.
Mudah kan? Apa la sangat just minta tolg klik2 ni. Mudah je. 

So? Meh la u all daftar =) FREE sign up. Just click kat SINI

Thanks all =)
Selamat Mencuba =)

Salam.




Share:

34 Sila Komen:

Princess Syazliyana said...

wahhh saya baru daftar heartbeat smlm :p nak try .. hehe .. insyaallah nnty sy try says pulak ;D

Rosidah Binti Muhamad said...

Thanks 4 info..taktahu pun sis sal menda2 ni..

Santan Manis said...

wa...nkj join gak laaa.. :D first time dgr psal Says ni..tq Emas putih :D

SCA said...

wah bestnya..sy baru 3 hari daftar says..

Azza Afdzal said...

belanje2 haha

Emas Putih said...

hehehe laa ada yg x tau ke? ok2 just klik je k :)

kak gojes said...

wah dah cashout...earning sy masih rm6...ehehehhe

Emas Putih said...

yang nak tukang klik.. sy rajin klik2 ni. add je kat FB :)

NoorBieLover said...

says ni memang best..sy pun baru join..ada belas2 ringgit je..syoknya tgk awk dah bleh cash out..

Unknown said...

tahniah, rezeki tu dik

Emas Putih said...

hehe rzeki2 :) Alhamdulillah..

♥fie yasmin♥ said...

me pon dah cash out RM50.. first time jugak. ingat nak tunggu banyak2 tapi ni 1st time dapat duit hasil berblogging so excited terlebih

Unknown said...

kak...ley la blnje cm2

Everything's Everythings said...

Wahhh.. alhamdulillah ^^
nnti share lah juga tips2 :D

mujagirl92 said...

tahniah,, muja pnya baru few days ago dapat tngk butang cashout,, huhu,, memang kurang rezeki click2 ni,, huhu :D

Emas Putih said...

Hehehe segala ptanyaan, boleh add sy kat fb eh :)

fifie said...

Hari tu dah try buat, exactly same lah. tapi takdapat pu duit. Hehe. Mungkin fie buat jarang2. Malas

intan raudhah said...

assalamualaikum ems putih..
singgah sini.
sy pon baru 1st time nak cashout..
just nak tanya lepas kita click cashout, then dia minta lengkapkan detail acc kan..?berapa lama nk tnggu duit masuk acc?
sy bdk baru blaja nak cash out..hehe..

Emas Putih said...

Duit akan keluar 2minggu lepas kita CASHOUT.. akan datang email nnt. lpas dapat email, try check bank u all.

Ibu Aqmar said...

wah..dah masuk dah yer..bestnye dpt RM$$$ byk2 kan..hehe :)

N.N said...

huh bestnyer..kaya lah lepas ni..keep it up :)

Cik Lyana said...

wah, bestnya dah cashout.. sy belum lagilah.. *jeles* hehe ;)

krole said...

masyukkkk~

Shida Radzuan said...

weeee...masyukk...leh la blnje kiterrr heheee ^_^

Emas Putih said...

elehh shida pun same gakkan..

Unknown said...

waaa, cik akak, dap[at duit laa. ajar shikit.

amanina nasuha said...

seronok jer tgok org ad earning..belalang buat jugak tapi x taw nk check..da give up wt...:(

Bunda_nora said...

bile dah masuk speacial, nampak iklan yg banyak tu nak tekan hanya RM tu berapa ..satu jer ke atau boleh tekan banyak2..atau pilih salah satu jer ..baru tekan Broadcast?

wakgelas said...

wak pon tumpang gumbir ajugakkks.. ehhheeeEE

ERAZ FADLI said...

Banyak-banyak juga dapat ya..

Kak H said...

saya baru nk cash out says. thanks http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/03/cash-out-earning-sayscom.html ada penghargaan utk akak sikit. hehehe

design & printing said...

Sy dh daftar tp xde pn tulisan specials 2......

Unknown said...

baru join... sila ajar sy tq.

Unknown said...

baru join... sila ajar sy tq.