✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, October 13, 2012

Birthday Present Yang Awesome From My Crush =)


Salam sabtu.
hello hello hello kopi ka milo?? Hehehe ^____^

dengan rasminya mood aku akan happy dalam jangka masa yang lama.. Cehh.
maklum la dapat Teddy Bear yang super duper besar macam saiz badan aku. Haha :D
Tak! tak! saiz badan crush aku kot. I guest :)


Besar tak? Besar tak? Besar tak?
serius aku TERKEJUT beruk bila buka kotak yang bersaiz kotak A4.
bayangkan la saiz A4 kan macam mana. Crush kata benda ni kecil tau.
Bila tengok kotak, memang betul la kecik.. Tapi yang anehnya, kecik tapi berat. Haha

Bila buka... jeng jeng jeng.. serius gila terharu..

Kesian cik Teddy yang dihimpit dalam kotak yang kecil tu. Jauh lak tu dari Kedah ke Sabah.

and ada benda kecik yang comel sekali dalam bungkusan tu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaaaaaa..!


tempat letak handphone. So dengan rasminya jadi milik cik Vivaz . Haha comey =)
Yang ni letak kat meja ofis. So aku boleh tengok tiap masa ^__^


So dengan ini,
dengan penuh rasa terharu dari crush aku yang hensom tu..
Aku dengan seikhlas hati nak say a big thanks 4 my birthday present.
Something that I really not expect crush akan buat macam ni.
And ? Tak tau nak cakap apa ^____^
still in mood 'shy-shy cat'

InsyaAllah I akan jaga benda ni baik-baik.
Nama lom ade taw. Kang kita bincang balik ye ^___^

So, the end of my entry,
Crush aku sweet gile. ko ade?? :p

Haha k.Salam.

13 comments:

aku eryati said...

comelnye tmpt hp tu..mau satu jugak

Eyntan Sabrena said...

Waaa! aku takde! Haha

nis said...

Setuju ngan eryati.. Nak satu.. nak teddy bear. Yg tempat letak handpone tu dah ada. Cume cartoon dia lain. Saya nye cananimal ..

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhhhhhhhhhhhh...jelous!
Crush Cik tak sweet T.T

::EIDA:: said...

hai.. folow u back!

Nak tanya, awak memang duduk sabah ke ?? ke sebab awak study sane? Actually ida jugak study in QS. Now dah kerja kat JKR dahh... Nice to meet u.. =)

Lovarica de Bueno said...

Tak ada :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

huuuu saya tak ada.. :-p
hehehe... best dpt hadiah....

CikNana said...

wah wah..siuknya kau dapat tu..he

Hafizzi Aziz said...

Gila bapak besar. Kelass kau jahh!

shidaR said...

untungla.....huhuhu..nk gak..

sha (chirp chirp) said...

waaaah. untunglaaaa. nak jugak surprise2 gift camtu. kikikiki :D

Shasha Yacob said...

hamboii, jeles aku sekejap dengan makcik emas ni. aku ada emak sweet gile, engko ade ? haha

♥ Wina ♥ said...

so sweettt!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com