✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, October 15, 2012

Facebook Dah BLOCK Link Says??


Selamat Malam.

Sapa penguna says di sini? Angkat kaki?? Hahaha :D
Mesti ramai yang bengang kan pasal says hari ni..

Mula-mula masalah earning tak naik.
ok bab ni sabar je la. Maybe takde rezeki. Ramai jugak yang duk chat tnya nape earning tak naik.
Aku pun hilang akal nak jawap ape.

Hari ni pulak link says dah kena block oleh facebook.
If u all perasan, if kita post link says, akan keluar benda macam ni.


Hairan bin Ajaib betul la tetiba jadi macam ni. Aku ingat masalah line slow.
Rupanya memang dah kena block pun.

So kita nak buat ape?
ok. Tadi aku dah buat report kat says. Minta diorang beri penjelasan tentang hal ni.
Aku rasa baik u all pon sama-sama report kat says so diorang boleh fix masalah ni kat Facebook cepat.
Takde la kita duk meroyan tengok says ni.

U all email je ringkas dan padat. Pakai bahasa apa pon boleh. BM pun takpe kot.
Asal ade report la. so cepat sikit.

Yang nak buat report, yang ni email says : hello@says.com

Nasihat penting :
Sila print screen earning u all ye. kot kot ada masalah macam churp-churp lagi. Kan?
Ambil langkah awal takde salahnya. 

ok. tu je la.
Salam.

6 comments:

Anonymous said...

macam"

Shasha Yacob said...

aku rasa ni pasal spam kali. sebab ada pakcik sorang tu cakap kalau kita post benda yang sama setiap hari then orang yang klik tu pun orang yang sama, sudah jadi spam. haipp, dengar dengar seja lah

~AmyLiana86~ said...

tula..adoiyai

Nurul Hidayah said...

ee , aku pun tak puas hatii . soo ? mcm mna nak repot ?

miz ruha said...

says pula yang bermasalah? haish, macam2lah...

Miss Purple said...

patut la asik kuar pop-up tu je..aishhh!!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com