✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, October 2, 2012

Feri Labuan Terbakar


Salam. Sekadar berkongsi berita yang mendukacitakan.


Feri terbakar yang mana feri ni menghubungkan Labuan n Menumbuk(Sabah)
Kejadian berlaku tadi pagi. Aku pon xpasti kenapa. Tapi dengar komen2 kat page 1 Suara Sabah,
ada orang silap wiring time tu. Nasib baik xda orang cedera kan. 

Feri ni terbakar rasanya di tengah perjalanan kot so terpaksa kembali ke pelabuhan untuk padamkan kebakaran. 

Aku pernah naik feri ni tahun lalu . Tambang dah la murah tapi lembab sikit la dia gerak.
Baru-baru ni kan PM kita dah turunkan harga tambang Feri 50%, memang sangat membantu lah.
Tapi dah jadi macam ni, memang ramai yang akan komplen. Susah pergerakan masuk keluar kereta even ada sebijik lagi feri. 

Ada bot laju yang menghubungkan Menumbuk-Labuan tapi harga sangatlah mahal. berpuluh ganda dari harga feri. Kesian kesian. hurm.

so, tolonglah selesaikan masalah segera. Sekian. =)


7 comments:

Everything's Everythings said...

MashaAllah, nasib baik takde yg terkorban..

Yuliana Wahit said...

yang penting penmpang semua selamat.. :)

Emas Putih said...

Alhamdulillah :)

BeLLa said...

tak sempat nak naik =='

shidaR said...

bahyanya ..takut nek feri huhu..dlu masa kecik2 kan..shida pnah hlg dlm feri huhuhu..

Emas Putih said...

@shida : hilang camne? hehe

NoEn said...

nasib baik semua selamat

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com