✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 12, 2012

My First Time Dinner at Full House Restaurant, Suria Sabah.

Assalamualaikum :)


Haiii..Muka bajet comel.Hahaha :D Blusher pipi merah tu wajib hokay..hehe

Nak tau tak? Nak tak?? ok semalam I dinner tau kat Full House Restaurant.
Wahhhhh dah berkurun lama nak makan sana. Maklumlah tengok je kat luar pun dah tau mahal..




Selama ni bila lalu tempat ni, mesti I kata 
" Wahhhh cantiknya tempat ni. Kalo dating kat sini memang best. Romantik gila tempat"

Semua putih-putih. Macam kat korea u all. Hehe
Masuk je kat pintu masuk dah terpacak sebuah kereta yang comel dijadikan perhiasan =) 


Yang ni kat dalam sebelah atas. Kat bawah kami tak jenguk pun.





 Tadaaaaaa ! Comel tak buku MENU ORDER kat sini.? Comel tau. Hehe



 Chicken Chop :)

 Yang ni I test selera. grilled Tiger Prawn. Harga?? Hehe RM38.90

Awesome tak tempat ni.? I rasa semua kapel nak sangat makan kat sini. 
I dah terserempak kapel termasuk kawan2 I sendiri. Hehehe and I ?
I makan ngan 3 orang kakak je. Takpe its okay :)


InsyaAllah kalo ada rezeki lebih nak lepak ngan member kat sini.
Awesome and Amazingggg..!

Heee . ok lah time lunch hour lah. Nak p lunch dulu.

Selamat menunaikan solat Jumaat =)
Salam.


18 comments:

CikNana said...

aduh..nie di mana bah..suria sabah ka..ala,,siuk jua nie.hehe.tapi aku nie jrg bah mun kan ke tmpt yg mcm atu..hehehe..

Yana Aina said...

harga boleh tahan .. heheh sesekali boleh lh ubah selera tmpt mcm nie kn.

Piepy said...

wahh, best! harga pun best jgak.. hahaa.. btw, singgah cne follow balik (Y)

♥ Wina ♥ said...

harga dia boleh buat org mcm saya pengsan! ehehehee

tapi sekali sekala ok kot..

kat area rumah saya pun ade tapi belum try lg..nak tanya rasa makanan dia ok tak?

wany dianza said...

mcm best je tempat nih..
banyak ke menu dye??

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hari tu leeza ke sabah, tak sempat lah nk singgah.... dok makan seafood jew.

ct cheery said...

g mkn ngan pakwe best ni..lg best dia yg bayar..haha

Jue Jaynee said...

adui..luan banar kuria he..

wah best ni..selalu p cp je.

nnti nak p suria pula

hnahdy said...

wow, menarik betol

Sue-Rya Qistina said...

tuan blog sgt comey ok :)
cantik la tempat makan tu.
ala2 english gitu.
romantik!

Makbed said...

elelelle..somey nye tuan blog tu. hahaha...

fifie said...

Kalau tak salah di KL pun ada sebuah kan. Heee. Fie pun tak pernah lagi ke sini.

Emas Putih said...

Heheh thanks u all :) siap puji I lagi. Hehe makanan kat sini sedap jugak la rasanya. U all kena try tau :)

Mira Maisara said...

waaa..bestnyer mam kt sini..tp npe xpernah jumpe eh?

Aku Penghibur said...

wahhh macam best jer.. cantik plk tu ...nak pergi la nnti

aini shahroni said...

wah..bestnyew...

http://nurainishahroni.blogspot.com/

siti rokiah said...

memang cantik tempat ni dan menu pun boleh tahan, harga lagi lah bertahan tahan hehe

Lady G said...

I like this place! Tempat dia cantik, makanannya pun sedap juga :) Nak pi lagi. Fullhouse 2 and Fullhouse 1


Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com