✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, October 15, 2012

Pengering Tangan Super Duper Awesome..!


Assalamualaikum.
Selamat Pagi =) nok just staight to the main point.

Gambar kat bawah ni aku ter-serempak kat dalam toilet Suria Sabah Shopping Mall, Kota Kinabalu.
First time jumpa. So buat aku ter-pegun beberapa saat.

Pengering tangan. Hand dryer :)





Kalau semua toilet ada hand dryer macam ni kan best..Haha :D

10 comments:

AzTieyShaNa said...

ada d rumah aku nie.....

AzTieyShaNa said...

ada d rumah aku nie...susah2 lg carik....kekekekeee

CikNana said...

maju eh ada di rumahmu..hehe

Sue-Rya Qistina said...

saya rase pernah guna kat shopping mall sblm ni, tp x ingat kat mane. hehehe

dayteenlea said...

dekat restoren Mcd banyak dah menatang ni hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

best ekkk...

♥ Wina ♥ said...

1st time tengok jugak..kalau tak yg biasa tu jek

Sally Samsaiman said...

time sally g Bandung aritu pun sama...ade masa dia...30 saat jer..hehehhe

hnahdy said...

hana selalu pk negatif. kalau tangan kita dalam tu, tiba2 penutup benda tu xbleh buka.huhu

dya bunga said...

first time jumpa.ahaha

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com