✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, October 18, 2012

Photoshoot At Borneo Golf, Membakut Sabah.


Salam Khamis ^__^ .
Hari nak update pasal photoshoot kat Borneo Golf, Membakut, Sabah.
Shoot ni hari Sabtu yang lalu. Ditemani kazen I.
Kazen I pun shoot sekali tapi sy tak update gambar dia sebab ada masalah tertentu. Ngee ^__^


Yang ni shoot n edit by Pen Merah Photography.







Yang ni pulak shoot n edit by AKJPMY Photography.





And ni gambar yang I edit sendiri. Tuk jadikan cover photo kat facebook. Hee ^^


Yang ni pulak disebalik tabir kami outing.
Mereka bertiga not bad ramahnya.






kira kali ni berpengalaman lah dalam photography.
Aku tengok macam professional dah. Cehh kembang hidung karang diorang ni.

Btw thanks for invited us ^___^

For anyone yang need a photography for your wedding di Area Kota kinabalu/Sabah,
contact them for more info. Just click the name that I mention kat atas tu.
Thanks.

salam.



18 comments:

aku eryati said...

comel la sis

hazwan hairy said...

pewittt!! haha

CikNana said...

bah..ngapa x kau jumpa aku deh..he

Jue Jaynee said...

huhuhuu.....cantik ba itu..

aku pun alum sampai pula arah sana.. bisai banar gmbar nya

::EIDA:: said...

Pewitttt.... Nanti ida turun KK boleh lah jumpa.. leh kita shoot sama sama ye dak? ;p

Emas Putih said...

hehehe. Thanks Allah.
Boleh je kalo nak photoshoot sekali ^^

Shasha Yacob said...

hambooii, dah jadik model ke. hihi ahad oun I ada photoshoot denagn anak raja. cewwa

♥ Wina ♥ said...

semua pun cantek!!

cik azLyzah⊙.☉ said...

Terbaek lah derrrrrrrrrrrrrrr :)

nis said...

sume pic cantik2.. ^_^

Jemput ke blog saya

http://sjanelf.blogspot.com

Emas Putih said...

Thanks all ^___^

eesyaLavigne said...

suka gmbr yg no 2 tuh :D

New dyr said...

gamba first cantik. fuyooo leh wat header. hikhi

dEdEQ dE wIshEs said...

UZU UZU .. UZU MEMANG SANTEK LA .. SUKE TGOK .. SOPAN N MESRA LAK TU ..

Cik Fie said...

chantek la :)

✿Lady Ainaa✿ said...

ya Allah, cantiknyaaaaaaaaaa.. memang cantik sgt2, teknik photography pun cantik... awww.. lovely

Sheda ucu said...

cantik ada gaya model muslimah hihi

caliph shuriken said...

wahh, nice.. pic ada bground awan tu nmpak best ^^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com