✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, October 6, 2012

Photoshoot by Ritesite Foto- KyPika


Salam. Selamat Pagi =)

Sabtu yang boring di dalam ofis yang sunyi. Nak update blog jap la.
Hari ni nak update pasal Photoshoot aku seminggu yang lalu di Tg. Aru Beach, Kota Kinabalu,Sabah.
I got invited from her(KyPika) a few week before outing and I accept it coz  it's one of my hobbies.

Last week on saturday morning, ditemani BFF I yang sangat cantik lagi menawan, Fara :)


Dia lah tukang mekap I even I pun pandai mekap sebenarnya. Saja nak bermanja. Lama x jumpa.Haha

Kat bawah ni gambar before I shoot gun with Photograher.


Hehehe sorry dalam gambar toilet la =)


And tadaaaaaaaaaaaa.. Ni la beberapa gambar hasil dari Shoot last saturday.






Banyak lagi gambar sebenarnya tapi xde kesempatan masa :)

Ok ini kira first time jugak outing. Anggap je first time. Tahun lalu pernah jugak masa muka aku keluar kat Harian Metro. Hahaha :) Dah baca ke? Meh baca kat SINI  .

Alhamdulillah lepas photoshoot dengan KyPika hari tu, ade la invited dari 2 orang photographer.
Wahhhhh bestnye. Hehehe :) Thanks a lot sebab menyerlahkan lagi talent aku ni. Ceh konon.

Sapa yang nak ambik Photographer tuk apa2 majlis or wedding, boleh contact kat RiteSite Foto :)

So? ini je lah. Busy nak keja.
Bye2! Hehhe :)

Salam.





11 comments:

Everything's Everythings said...

Lawa pics yg dia tngkap ^^
Proffesional photographer ke ni?

sYiRa LoKMaN said...

jom join contest
http://syiralokman.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.html

Ammelia Yusoff said...

lawa nya gambar. jeles2

aku eryati said...

comel la kawan u

SCA said...

nice ~

fifie said...

Cantik awak nie. hehe. nanti boleh pergi jauh dalam bidang modelling

PILOT LOVER said...

canteknyer....suke :)

Secrets of A Teenage Girl said...

wah, cantik2 gambarnya ;)

shidaR said...

padan lerrr MHAA terpegunnnn....hehheee cntik dear ^_^

Emas Putih said...

MHAA always in my heart.hahah!!

Shasha Yacob said...

hamboii, anka dara sapa la tu cuuii

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com