✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, October 16, 2012

Please Tell Facebook SAYS is Safe and Not Spam


Assalamualaikum.

Selepas aku buat report kat says, lepas sejam tu, says reply email.
Emailnya macam ni.


Please Tell Facebook SAYS is Safe and Not Spam



 Korang perasan tak bila kita post link says akan keluar jadi macam kat bawah?
ok if keluar macam tu. u all tekan LET US KNOW macam yang ditanda merah tu.


 Lepas tu akan keluar kat bawah ni.



U all tau tak nak isi apa? copy je macam says bagi contoh kat bawah ni.

 Malas nak taip balik? Hahaha copy explaination ni.
(Because its a website that I visit frequently and trusted by Malaysian. I don't think its abusive or spammy)

Rasanya , kena buat lah setiap satu link yang error tu. satu-satu la kena paste link kat ruangan no.2 tu.

Then bila dah isi? Send report. Pastu akan keluar Form submitted successfully.
Itu je la. Says kata cam ni la. Korang check email.
kot-kot says ada antar email macam ni kan.



18 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ouch.. skrg dh kurang giat says or churp2.

khairul said...

Ksian jua ngan says nie.. Hehe
Xpsal2 kena blok ngan fb.. Mybe pengguna yg share link tue spam kot.. Tue la jd mcm nie..

MRie RNie said...

wahahaha..earning says tara naik2 pon. tetap gitu juga.

Dikbi Kamaruddin said...

Adoi...mesti ada yg report kat fb kata says tu spam. Agaknya dia bosan kot tgk byk iklan kat wall dia.

Herma Julianny said...

singgah pagi..=)
saya takda fb, tapi saya tinggalkan jejak ye..=p

Yana Aina said...

okies roger dear .. pg2 dh sggh cni. heheh

sensasi2020.com said...

Ada jugak sampai emel ni, cuma tak replay apa2.

sensasi2020.com said...

Kalau dah anda buat entry begini, bagus jgk tu.

caliph shuriken said...

yer laa kn, tiba2 kena blocked...

Emas Putih said...

sabar je la kan? hehehe =)

::EIDA:: said...

Smlm says memang kene block.. tadi pagi ida try post link says, ok pulakkk..... tak sempat nak beremail bagai.. hihhiihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

xde syas..tak aktif..hihi.

Zura said...

adoi..kena buat keje sikitlah nie erk..hehe

nazirulhazwan~ said...

says ni ape menatang? cm chup churp ke?

Emas Putih said...

SAYS ni lebih kurang macam CHURP2 :)

Azza Afdzal said...

ok2 thx sebab g tau...hairan jugak npe jd cm ney

hudamj said...

informative. tp akak punya says mcm slow giler earning. xde org sudi klik kowt hehehe....

niway akak dah bjaya jumpa button utk follow awak ^_*

shidaR said...

shia je blur xtau pape hehe..now dah ok kan :D

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com