Promosi My Favourite Perfumes Puasa 2014
Cabaran Duit Raya 2014

✿Baca Entry Yang Lepas✿

✿Iklan Terbaik !! Jom Terjah !!✿

Thursday, October 11, 2012

Pure Marine Collagen(Kologen 100% Asli) Dari Sabah


Assalamualaikum.

PURE MARINE COLLAGEN (Ibu kolagen Asli)(rumpai laut dr sabah). Kalo ramai org tahu khasiat ibu kolagen ni... Takde la nk inject2.. Makan pil2 pemutih.. Nak gebu2? putih? awet muda? Ini penyelesaiannya. Sbb kandungan khasiat ibu kolagen ni 10x lbh tggi dr srg burung walit.. Boleh mngubati kencing manis, darah tinggi, sakit lutut.. melembutkan tumit kaki merekah.. Merawat jerawat.. Menggebu mencerah.. Memutihkan kulit.. & mcm2 lg.. Kalau setakat pakai krim kt muke nk putih xguna juga jika dalaman xterpelihara... Org kata mencegah lebih baik dr mengubati.... 

(Masuk NONA TV3 lagi taw)



Pure Marine Collagen100g(untuk penggunaan 3-4 minggu) Ini kolagen mentah taw.. 100% asli dan belum diproses.. Memang tiada campuran bahan2 lain.Ia bukan dalam bentuk serbuk, ni tumbuhan marin yang telah dikeringkan kaya dengan kolagen, tiada bahan kimia langsung..Tiada side effect yang buruk melainkan kulit makin licin, cerah, tegang dan cantik.. 


Alami kehebatan 100% KOLAGEN ASLI :
- Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300) 
- Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit) 
- 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2 
- Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan 
- PH bernilai 7.6J. Jika diamalkan seharian kulit akan nampak semakin cerah/putih, dalam masa seminggu akan nampak kesannya especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin.. 
- Jadikan ia sebagai masker pun boleh taw..Yang paling best, sesuai untuk preggy women utk dapatkan kulit baby yang putih dan kulit cantik 
- Bagi wanita yang sedang berpantang & menyusukan bayi, boleh ambil pure collagen ini dengan syarat tidak boleh lebih 5 gram sehari kerana kandungan iron adalah tinggi. 






Cara Pengambilan : 
1. Waktu terbaik ambil semasa perut kosong (selepas bangun tidur – sebelum sarapan & sebelum masuk tidur)
2. Ambil air rebusan kolagen dari peti ais (akan jadi seperti jelly), ambil 3 sudu besar dan masukkan ke dalam gelas - boleh juga dicampurkan dengan sunquick/air buah3. Sebelum minum tu baca Bismillah & Selawat

Cara Membuat Masker : 
1. Cuci muka 2-3 kali supaya pori2 di muka terbuka luas
2. Sapu rata gumpalan kolagen tadi di muka (sangat bagus dibuat setiap hari)
3. Biarkan lebih kurang 15 minit atau boleh juga dibiarkan semalaman sebelum dicuci

Jika masak kolagen tanpa mencampurkan dengan gula batu atau ginseng, boleh juga dijadikan sebagai masker

#PERHATIAN Jika boleh elakkan minum kopi, nescafe; minuman yang tinggi kandungan kafein sebab semua tu boleh menyerap dan buang vitamin C, kolagen dan gluthathione (agen pencerah) dalam badan kita.#

***banyakkan minum air kosong***

Matlumat lanjut sila kontek Yana Lia.