✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 12, 2012

Tips Simple Kempiskan Perut Buncit.. Opss :)


Assalamualaikum ^___^

Aku harap aku takde la malu sangat tulis entry ni.
eh maklumlah benda ni kadang-kadang sensitif jugak bagi sesetengah pihak.

Haha :D Ok aku yakin dan pasti semua orang pun ada perut boncet kan.
Lelaki ke perempuan ke semua same je. Even kurus kering pun ada boncetnya sikit.

Aku pulak?Ade ke? kah kah kah :D **gelak besar**

Aku ada 1 cara yang simple je.



Bangun pagi, terus buat sit up hari-hari dalam masa 10-15 minit..
Bila nak tidur pun, buat la sit up tu jugak.
Alaa bukan susah pun kan?? 5-10 1minit je..

Buat la.. Try la InsyaAllah berkurangan lah masalah perut boncet. Hahaha :D

Sharing is caring. Salam.

12 comments:

zila manaf said...

baiklah hehe

hnahdy said...

hana selalau buat sit up 10 kali sebelum tido :) erk.. selalu ke..huhu

Scarlett O'Hara said...

Kalau masih buncit jugak?

fifie said...

Almost three months buat sit up sekarang baru nampak hasil. Haha. lambattt

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sit up ...
kayuhan...
baring n angkat kaki.
semua tu boleh effect kecilkan perut.

BeLLa said...

bole jugak nk try ni

trah zain said...

masalah perut boncet amat ditakuti,,haha

suhaina laui. said...

tip yg baik ;)

Mila Ahmad said...

cara ni memg berkesan tapi nak buat tu adeh malas bebeno.

ct cheery said...

haha...jom kita buat..sharing is caring

♥ Wina ♥ said...

hurmmmm saya pun buat jugak benda nie tapi on-off la...selalunya lupa!

hunymadu said...

mmg slalu buat tp muncit jugak kot :(

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com