✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, October 4, 2012

Tutorial Shawl Silang



As-Salam semua.
Hari ni just nak kongsi tutorial macammana kita nak menggayakan shawl silang ni.

Dah ramai yang tanya macam mana pakai shawl yang kerap jugak aku gayakan macam gambar di bawah =)


Aku sebenarnya bingung camne nak tunjukkan kat u all terutama yang nak sangat belajar pakai tudung ni. Nak buat tutorial kay Youtube? Eh belambak rasanya.. Tak payah la. Poyo je rasa.

Hehehe sapa yang nak beljar boleh tengok video kat bawah ni. Its not me. I grab kat Youtube je.



Sangat simple je. No need guna Inner pun :) If nak pakai Shawl pun boleh. Guna tudung bawal pun boleh .. Pakai pashimna pun not bad jugak :) Try and error la ok.

Hehehe ok lahuntuk malam ni.. sharing is caring. Salam =)



17 comments:

ejulz said...

chantek.. :)

Emas Putih said...

thanks :) hehe

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

oooo... gtu... cantik jgk.. nk try la nanti...:)

Emas Putih said...

hehehe try2 :)

misspurple said...

cantik la..^,^

nur azian said...

cantek gaya tududng mcm ni..
sukeee :)

Miss Sue said...

cantik la dear :) btw do come to my blog ade promosi lip balm EOS yg tengah hangat tu :) http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/10/grab-this-eos-lip-balm-spheres-now.html

ayut said...

comey dh lepas ni klu gaya kan :D

sYiRa LoKMaN said...

nak camera lomo n topup ?? jom join stylista contest ^_^ tde blog pun boleh join..baca syaraat2nya...
http://syiralokman.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.html

encik cool said...

Cmnealah aku blh sesat masuk kat hal pompuan..langsung x ambik port!!huhu

Nabilah Azahari said...

skrg suke tgok trend pkai tudung yg cntik . but still sopan.

mira maisara said...

cutee..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

da lme nk bt tq for sharing

Zaidalifah Hussin said...

LIKE...

COMEL

lelamaisara said...

cantik...

shera haifa said...

senangnya cara dye pakai.. kejap jee

sweety cadbury said...

come n visit mine.. http://cweetykadbury91.blogspot.com/

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com