✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, November 12, 2012

My BFF's Wedding : Itay (Part 1)


As-Salam

Alhamdulillah. Alhamdulillah..Alhamdulillah
sangat dan TER-amat bersyukur sangat bila sorang lagi BFF's since 2000 I ni dah kawin.

Actually,
dia baru je tunang bulan Julai tu. Klik sini kalo belum baca :)

Dan dia pun dah diakad nikahkan pada 23.10.12 (Jumaat). Tengok yang ni.

Dan yesterday adalah Majlis Bersanding Bff I ni.
Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar.


Cantik kan? Mesti lah cantik :)
BFF I semua cantik-cantik . Hehehehehe

And seperti yang di rancang,
kami geng-geng BFF snce 2000 akan pakai baju yang sama :)


Amacam? Cantik tak? 
Of coz la cantik :) Hehehe ramai yang puji baju kami ni. Kih3..

Time my BFF Jun kawin bulan 3 lalu,
kami pun pakai baju yang sama :) Hehehehe. Alahai sweet je I rsa :)


this one, Our princess and I, Itay :)


Selamat Pengantin Baru buat sahabat ku dunia dan akhirat.
Semoga bahagia bersama suami tersayang..
Dipermurahkan rezeki..
And the most important thing is bagi baby comel taw untuk kami.
Hahaha :D 

Amin.

 gambar credit to : Mat Jokou

p/s : "Ohhhh papa saya mahu kawin.. Kawin dengan sapa? Dengan anak raja" lalalala :D

11 comments:

qaleshya said...

Alahai.. Comel nya yng sebelah pgantin tu.. Kehkeh.. My sweet bff ! Tahniah Puan Norhayati dan En.benjy.. Hoho.

Rosidah Binti Muhamad said...

Cantik dan comel korg..baju tu hantar tempah ke atau beli yg dah siap?

Susan Lolo Bua said...

wa... cantik & hemsem.. bagai pinang dibelah dua :)

Emas Putih said...

kak @Rosidah : hantar kat kedai :)

Mia Liana said...

wahhh tahniahhhh... selamat pengantin baru...

Sue-Rya Qistina said...

cantik dan comel semuanya! selamat pengantin baru :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT PENGANTIN BARU .. DEQ NGAH TGGU UZU JE NI .. HAHA

faY said...

pemilik belog bile pulak tarikh nyaaa?

licha liza said...

hm.. nice wedding. u bila ? hehe

✿Lady Ainaa✿ said...

comelnyaaa kawan sis tu.. Alhamdulillah tahniah dan selamat pengantin baru.. hikhik, xlama lagi la sis pula.. yawww.. =D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa meriahnyer... hiiii. tahniah.
selamat pengantin baharu.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com