✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 30, 2012

Pengumumuan 3 Blogger Bertuah Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih


As-Salam
Selamat malam.

First at all sorry sebab lambat pulak umum siapakah 3 blogger bertuah yang dapat Top up RM10 dari segmen I yang  berlangsung selama 2 minggu tu.

Daripada 192 orang peserta , 3 yang bertuah ialah...


Group 8 No.10

Group 13 No.10

Group 16 No.5

Senarai Peserta

Tahniah buat 3 blogger yang bertuah. I guna sistem random tanpa tipu-tipu punya.
Hahaha ^___^

Yang tak bertuah tu, sila cuba lagi. 
Thanks for 192 bloggers yang support segmen I. Jumpa lagi tau ^___^

Salam

p/s : 3 blogger yang bertuah tu sila PM sy kat email uzu_1990@yahoo.com untuk tuntut Topup.

17 comments:

Cik Aya said...

singgah n memmbalas kunjungan.follow sekali..hepi blogging ya

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TUK MEREKE

butterfly said...


tidak menang lak...
tkpe ar..tkde rezeki..

http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.

afifudinsohaini said...

xmenang..tapi best segmen ni,dapat ramai follower dari sini...

Dianaa said...

tahniah utk pemenang :)

Nurfara Hani said...

tahniah kepada pemenang:)

Ahmad said...

wah tahniah pada yg menang... lepas ni saya pulak nak menang ^^ hehe

Azhafizah Md Nor said...

tahniah sayang sayang.

Syuhada Salleh said...

thniah kpd sume yg bjaya..

Dkna Abza said...

fuh! blog dkna tak de ey?? hehee

tahniah buat semua pemenang :)

Nurul Ain said...

tahniah..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah kpd mrk yg menang... yeahhh

shidaR said...

tahniah :)

ain risya said...

gembira sgt..thanks penganjur..

menang yeay! *mataberkaca-kaca*

Mrs. Blue Eye said...

yea!! thanks ea~
Alhamdulillah

nur aliah sukeri said...

jap2.....saya menang???wow x sangka..thanks sgt2 =)

Zura Zue said...

tahniah pd pemenang...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com