✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, November 1, 2012

Sayang GF atau Sayang KERETA/MOTOR?


As- Salam

Petang ni mo membincangkan satu isu yang selalu kita dengar.

Sekarang ni aku tengah tengok TV3. Ada dipersoalkan mana yang penting.
Luangkan masa dengan Girlfriend penting ke atau Modified kereta/motor ?

Pendapat aku :

Bagi aku apa yang penting? Kalau aku ada kereta(kalau),
memang aku pentingkan kereta dari "boyfriend"..

Sebab apa? Yelah kereta kan kita bayar bulan-bulan.
Setakat istilah Boyfriend/Girlfriend yang boleh datang dan pergi sesuka hati. Chewaaah..

Boleh kot if  "boyfriend" lebih tertumpu pada kereta/motor dia, modified sana, tukar itu tukar ini
asalkan dia guna duit dia sendiri. Tak guna duit kita. 


Haaaaaa kalo hobi dia lebih kepada kereta/motor,
terima lah dengan hati terbuka ^__^

Ada sesetengah pulak tak suka sangat if lelaki habiskan masa dengan kereta dia,
yelahhh kadang-kadang rasa terabai kan? 

Tapi
Lelaki kenalah bahagikan MASA anda. Dua-dua pun penting kan?

U all pulak macam mana?





9 comments:

cikmisi leen said...

ehee ~ betol2 .. alah, kalo stakat gf/bf , mngkin kereta lbih pnting sbb duet kta .. keh3~ laen lah kalo dah ad ikatan yg sah .. kalo lebih kn kereta lagi, isteri kt umah terABAI, soo baek HAI HAI BYE BYE lah .. keh3 :P

^nice sharing( :D

Emas Putih said...

hehehe betul tu :)

dEdEQ dE wIshEs said...

OF COS 2 2 .. HAHA . SBB KALO SAL MOTO TNYE BF .. KUIKUI

ct cheery said...

cheery pun dpt bf yg pentingkan kete..kete tu 1st love dia,2nd mama dia,3rd bawu cheery..aduyai sabar jer lah!!huhu

Herma Julianny said...

boyfren kot, sebab dia benda hidup..
kalau mati tak boleh nak dapat balik. huhu...

MarliaMarble said...

Rasanya dua2 tak penting.Makan lagi penting.Eh,tetiba keluar topik pulak.! hehehe..>_<

HaZiQaH said...

utamakan motor dulu... dia akan tetap stia...hahaa

fifie said...

Depends kot. Ada setengah org yang pernah kecewa dengan cinta mungkin memilih utk lebih pentingkan kereta/motor diorang.

shidaR said...

nk kate salah pun dak betul pun dak tp depends laki tu la..jgn duk makeup sana sini..duit perabih situ..kne cermat..simpan bt kawen juga heheeee :D

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com