Tutorial : Cara Senang Nak Cari Url Gambar


As-Salam

Tak tahu macam mana nak cari Url Image? Selalu yang paling senang sy buat,

1. Buka new post-->Upload gambar korang

2. Bila gambar tu dah masuk kat entry, jangan publish dulu..

3. Tekan right click gambar yang korang upload tu, then, Open new tab !



4. Bila gambar dah ke new tab, Tengok link kat atas tu, itu lah Url Image u all...

Senang kan?

Ok ce try :)





4 Sila Komen:

fifie said...

Tak pernah buat macam tu, selalu nya dah publish bru terkial kial nak amek gambar tu balik. Haha

D i n said...

oohhh mcam ni rupanya senang je :D trimas

SyUTiNiE said...

waaaa.. sangat bernas.. thanks for the tuto.

John said...

michael kors outlet store
polo ralph lauren
coach factory outlet
air max 90
ralph lauren
yeezy shoes
christian louboutin sale
nike air max
discount oakley sunglasses
ghd straighteners sale
2017216yuanyuan