✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, November 24, 2012

Tutorial : Tukar Ayat "Comment" Kepada Ayat Lain


As-Salam.

Nak tukar ayat "Comment" tak pi ayat lain? Hehehe

Saya abru nak try. Ok then.

Mula-Mula

1. Pi Dashboard --> Layout --> Blog Post

2. Korang tengok blog post and tekan edit



3.  Edit perkataan comment and tukar la kepada ayat lain yang korang nak. Hehe


4. Save :)

Selamat Mencuba :) hehehehee




8 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

DA WAT TP STILL XBRUBAH .. NPE ERK ? ADES

Shasha Yacob said...

saya sudah buat, tapi tidak berubah, sebab saya ganti tuh blog [i template demin blog kali ar.

shidaR said...

rajin akak buat tutor ^_^

NJihe.am said...

bila orang nak komen tanda dia doakan kita. idea yang bernas! bw n follow, http:///studioous.blogspot.com/

King Ayam said...

Enggak jadik dong buk!!! Ngapa'an ini bisa terjadi?? *speaking endon jap..

Nurul Iman said...

tak jadi pun. knp ya?

Aida Omar said...

aida dulu boleh ubah benda nie.. lepas hari tu terjadinya terremoved template tetiba tak boleh nak tukar dah. huhu.. good tuto uzu :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mekasih... hiiii

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com