✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, November 21, 2012

Wordless Wednesday : List Boikot Produk Israel

As-Salam



P/s : Agak-agak ada tak yang nak boikot benda ni semua? Jom kita TRY..!

13 comments:

Shiyda Aqma said...

banyaknye .. jom boikot ! huu

Nurul Farhana said...

Dah bersemangat utk boikot yg kat atas tu terutamanya Mcd.
Tapi intel tu x boleh la kot, kalo x terpakse la tutup lappy :)

BERT said...

booikottt jangan tak boikott!!

encik cool said...

suara boikot x kedengaran dan lantang..masih ramai lagi terhenge-henge nk makn burger MD

Suhaili said...

byknyee ... mostly barang saya ada... lepas ni xnk beli dah ! *tarik muka

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mari boikot.. mcd dah mula boikot ni.. nk hbskan barangan di rumah ni milo, loreal... then lepas ni kita cari jenama lain... yeah...

dEdEQ dE wIshEs said...

BOIKOT BOIKOT

Anisa Anuar said...

banyaknyeeee.....insya-Allah usaha ke arah boikot ni bakal dilaksanakan oleh saya

yana aina said...

kalau dilihat semua tue mcm dh sebati dlm kehidupan seharian kt kan ... kita bakor~~~ hehehh

Makbed said...

hanya kerap bermekdi dan berstabak sahaja. dah stop . boikot jugak utk kesihatan diri dan kesejahteraan umat...

Ayie Abas said...

dgn semangat keislaman jitu dan iman yg kental pd Allah..semua boleh dilakukan... insya Allah :)

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 2467 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Cik Nurul Siezuka said...

InsyaAllah... Salam kenal.. :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com