✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, December 20, 2012

Akhirnya Merasa Jugak "Crepe Durian" .


As-Salam


Crepe Durian? Selama ni I just dengat kat blog pasal Crepe Durian.
And Finally semalam dah try makan.

Not bad jugak crepe durian ni. Awesome. RM10 (6biji) :)

Nak try buat tak?? Meh try tengok resepi kat sini ---> KLIK
Kat sana memang ajar satu persatu macam mana buat crepe durian. Try la buat. Hehe


Selamat mencuba. k bye Salam.


41 comments:

Qienah said...

Dah try gk..bli RM10 6bji.. blik kg, adk ipar btkn pulak..kyg mkn durian crepe ni.hihi..

afifudinsohaini said...

walawey..xtahan betul tengok kuning dia tu..haha

inasazali said...

skg kn uzu mmg musim durian crepe...mne2 pegi sumenye ckp psl durian crepe ni..btw enjoy yr food :)

\\ Izzah // said...

Memang sodap durian crepe ni :)

permatabiru said...

dah try juga..sedappp kan..hehe :)

permatabiru said...

dah try juga..sedappp kan..hehe :)

Cik Fie said...

nk try jgk . blanja ar . haha :P

✿A I N A A✿ said...

dulu selalu beli masa asasi kt PJ dlu.. beli kat Mid.. now dah jarang g mid... huaaaaaaaaaa rindu crepe!

Azzah said...

blom rasa lg sbb sy tak lalu nk telan durian yg diletak dalam kuih tpi skrg mmg musin DC kan?

✖BossKucing✖ said...

blm pnh mkn lg. .spe leh sdekahkan? hehe

fathihah hashim said...

wahhhh .. nampak cm sedapp je .. hehehe

Zura Zue said...

sini kebiasaannye RM10 dpt 4...ada jugak jual RM10 5 xjumpe lg dpt 6...

najihahfara said...

mmg sedap ye durian crepe ni

ejulz said...

dah order.. x sabar nak merasa.. hhehe

yana aina said...

akhirnya ... hehehh nyum2

hazwan hairy said...

xdpt nk rasa lagi..ahks...

Nur hanim said...

Durian :D
Sedap sedap!

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

sedapnya ! :)

Aida Omar said...

Sampai sekarang aida masih tak dapat makan lagi.. ingat nak buat sendiri je la nanti.. hehe

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

sedapnya ! :)

Nurmujahidah Ismail said...

tk penah merasa lagi,, aduss,, sangat kuno rasa di hati,, hehe

timm_bill said...

ala..sedapnya..ok la tu 6 biji 10 engget..sini ada owg jual 4 biji 10 engget..huk3..

Kelana Cinta said...

Kuning menawan....

Shah Irwandy said...

tak berkesempatan lagi nak merasa.. haha :)

yangbaik said...

cepat buat... nanti dah habis musim durian tak merasa pulak...
aye pernah makan sekali... terkena plak tempoyak crepe... huhuu

Lyeen De Syifa said...

lyeen tak mkn durian..T-T...hehe...

Yusra Yunus said...

cm sedap jer... kekawan jgn lupa follow yusra tau

http://yusrasuperstar.blogspot.com

nor aishah said...

Salam..u've been tagged! =)

http://noraishahzaharom.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

syiela said...

akak buat sendiri je :)

penyuluh perikanan said...

Jenguk sahabat yg jauh, How are you..

miss fluffy said...

mmg la sedap durian crepe ni..yummy!!^^

dEdEQ dE wIshEs said...

SGT2 SEDAK KAN .. YUMMY

boni kacak said...

tapi jaga2. sekarang ni dah ada dah peniaga durian crepe yang nak untung lebeh. isi durian sikit gila tapi yang lebih krim.

ekabukanmakcikkau. said...

aku suka gila durian tapi sumpah aku tak suka durian dicampur dengan benda lain mcm eskrem durian pengat dengan benda tu . tapi asal cem sedap :'(

deno said...

wahhh... deno teringin nak rasa tapi belum dapat... hwaaa

sa mic said...

Enam biji sumpah tak cukup . Hehe menjilat jari auwww!

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

naz dah wat sendiri... memang puas hati la. heee.dpt buat banyak2..dah tu, durian tgh murah lagi kan? :)

MisEyz BLurz said...

apa sebenarnya erk crepe nie?hohoh..

Remy hazza said...

buat sendiri kat opis.... he3... semua barang ada kat kitchen tu......

fifie said...

Mula2 makan fie beli sebab nak tahu rasa macam mana, lepas tu fie buat sendiri je. jimat dan mudahhhhh sangat

^^eKaTiKaH^^ said...

wow... sedap+gebunye..hehe.. kite tak pernah makan lgi

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com