✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, December 27, 2012

Alhamdulillah. Follower Dah 3000 :)



As-Salam


Yeaaaaaaaah . I'm happy =) 

Yelaaaa target bulan lalu nak dapat 3k follower sebelum tahun baru.
Akhirnya dah sampai target.




Sapakah blogger bertuah itu?? Dia ialah Afie Eifa ^____^


Tahniah adik. Dah lama tunggu ni. Hehehehe =)
Jom kita follow blog adik ni-----> FOLLOW


Maybe ada sesetengah blogger akan kata,
elehhhh baru 3k pun nak kecoh? Betul tak? Haaaa tak kisah lah :) Janji apa yang kita nak, tercapai.kan?


Hehehe. bye-II . Salam



38 comments:

Ain said...

Anda di tag! Mari join Contest "SIAPA NAK BLOGNYA DI-EDIT TANPA BUAT ENTRY" di http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html. Senang je, jum join !

aisyah humaira' said...

tahniah !! :D
happy 4 u.

hazwan hairy said...

Tahniah..xmampu lg..haha

Farisha Lyssa Farish said...

wah!! banyaknye follower! kite ni 1000 pn xcapai lagi..tahniah :)

Intan Akma said...

Tahniah..ramainyer lah

Cik Tia said...

alhamdulillah .. semoga lepas ni boleh hasilkan entri banyak2 lagi untuk follower yang ramai tu okey :)

yana aina said...

tahniah .. wahh rmainya ^^

Mia Liana said...

wahhhhh tahniahhhh.. kak mia terjah niii..

Pelengkap Rusuk Kiri said...

tahniah ! :D

Phat said...

tahniah..jauh nya nak kejar dia

CikZaniff said...

tahniah dear..ramai pengikut tu..hihi

Nyamuk Terbang said...

Wah tahniah

Bui Junaidi said...

RAMAI TU..TAHNIAH2..^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...tahniah2 yer...:)

yang baik Ishak said...

banyak eh follower awak...
semoga terus berkarya... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH DEAR

Aina Sofea said...

Congrats . Banyak gila . Saya 1k pon tk smpai :( Bertuah blogger tuh , free-2 je dapat trafik xD

Farah Waheda Wahid said...

congratsss...wah...hebat betol adik akak yang sorang nih... ^_^

Hafizzi Aziz said...

untunglaaaa

Zul Aeriazz said...

taniah dah makin hebat dh nie...hehe


zul follow dengan blog lain nk pecah kn 3001 :P HAHA

huny madu said...

Congrats! X perlu kisah ape org nk ckp, yg penting kite tau ape yg kite nk :)

Atyra Pink said...

wahh untung la dh sampai target ^^
teruskan berblogging k .

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Tahniah :)

fifie said...

Wahhhh dah 3000, tahniah uzu.

SM said...

Taniah, hehe

Afiqah Adzan said...

Tahniah Kak Uzu ;) Banyak apa tuu

Lulu Caldina said...

3k dah banyaklah.. dah kira otai ni ;)

baby comel said...

tahniah, cantik 3000 tu..

j.e.h.a.n. said...

hoyeehh..best tu =) 3000?? Tahniah..

Mimie said...

tahniah

Innanie | Ariffin said...

TAHNIAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
all the best k!

TechKini.com said...

Tahniah, tuan punya blog tantek orangnya :D

-> ❤ TechKini.com

Delimasari said...

tahniah ----

aisyah humaira' said...

Anda di tag! Mari join Contest "SIAPA NAK BLOGNYA DI-EDIT TANPA BUAT ENTRY" di http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html. Senang je, jum join !

Iffah Syahirah said...

akak di tag! jom join skali:http://gagamiami12.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-by-mymy-mushie.html

alang2 tu,jemput join segmen saya:
http://gagamiami12.blogspot.com/2012/12/segmencer-tekacer-teka.html

Remy hazza said...

tahniah.....
semakin habat followersnya......

Nieyxzha Hassan said...

Wah ramai tu..nieza dab folo sini ^^

Azhafizah Md Nor said...

Congrate Uzu sayang (:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com