December 27, 2012

, ,

Alhamdulillah. Follower Dah 3000 :)



As-Salam


Yeaaaaaaaah . I'm happy =) 

Yelaaaa target bulan lalu nak dapat 3k follower sebelum tahun baru.
Akhirnya dah sampai target.




Sapakah blogger bertuah itu?? Dia ialah Afie Eifa ^____^


Tahniah adik. Dah lama tunggu ni. Hehehehe =)
Jom kita follow blog adik ni-----> FOLLOW


Maybe ada sesetengah blogger akan kata,
elehhhh baru 3k pun nak kecoh? Betul tak? Haaaa tak kisah lah :) Janji apa yang kita nak, tercapai.kan?


Hehehe. bye-II . Salam



Share:

39 Sila Komen:

Ain said...

Anda di tag! Mari join Contest "SIAPA NAK BLOGNYA DI-EDIT TANPA BUAT ENTRY" di http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html. Senang je, jum join !

aisyah humaira' said...

tahniah !! :D
happy 4 u.

hazwan hairy said...

Tahniah..xmampu lg..haha

diari farisha said...

wah!! banyaknye follower! kite ni 1000 pn xcapai lagi..tahniah :)

Intan Akma said...

Tahniah..ramainyer lah

Unknown said...

alhamdulillah .. semoga lepas ni boleh hasilkan entri banyak2 lagi untuk follower yang ramai tu okey :)

Unknown said...

tahniah .. wahh rmainya ^^

Mia Liana said...

wahhhhh tahniahhhh.. kak mia terjah niii..

Raudhah said...

tahniah ! :D

Admin said...

tahniah..jauh nya nak kejar dia

Unknown said...

tahniah dear..ramai pengikut tu..hihi

Nyamuk Terbang said...

Wah tahniah

Unknown said...

RAMAI TU..TAHNIAH2..^_^

maszull said...

assalamualaikum uzu...tahniah2 yer...:)

ZaridaIshak said...

banyak eh follower awak...
semoga terus berkarya... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH DEAR

Unknown said...

Congrats . Banyak gila . Saya 1k pon tk smpai :( Bertuah blogger tuh , free-2 je dapat trafik xD

Farah Waheda Wahid said...

congratsss...wah...hebat betol adik akak yang sorang nih... ^_^

FIZGRAPHIC said...

untunglaaaa

Anonymous said...

taniah dah makin hebat dh nie...hehe


zul follow dengan blog lain nk pecah kn 3001 :P HAHA

Unknown said...

Congrats! X perlu kisah ape org nk ckp, yg penting kite tau ape yg kite nk :)

Atyra Pink said...

wahh untung la dh sampai target ^^
teruskan berblogging k .

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Tahniah :)

fifie said...

Wahhhh dah 3000, tahniah uzu.

cik lisa said...

Taniah, hehe

Fi said...

Tahniah Kak Uzu ;) Banyak apa tuu

Lulu Caldina said...

3k dah banyaklah.. dah kira otai ni ;)

Aimacomel said...

tahniah, cantik 3000 tu..

j.e.h.a.n. said...

hoyeehh..best tu =) 3000?? Tahniah..

Mimie said...

tahniah

INNANIE ARIFFIN said...

TAHNIAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
all the best k!

TechKini.com said...

Tahniah, tuan punya blog tantek orangnya :D

-> ❤ TechKini.com

Delimasari said...

tahniah ----

aisyah humaira' said...

Anda di tag! Mari join Contest "SIAPA NAK BLOGNYA DI-EDIT TANPA BUAT ENTRY" di http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html. Senang je, jum join !

Unknown said...

akak di tag! jom join skali:http://gagamiami12.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-by-mymy-mushie.html

alang2 tu,jemput join segmen saya:
http://gagamiami12.blogspot.com/2012/12/segmencer-tekacer-teka.html

Unknown said...

tahniah.....
semakin habat followersnya......

Unknown said...

Wah ramai tu..nieza dab folo sini ^^

Azhafizah MN said...

Congrate Uzu sayang (:

eric yao said...

Coach Factory Coach Factory Outlet Coach Outlet Online Fila Outlet Balenciaga Shoes Cheap Kate Spade Handbag Kate Spade Outlet Air Max Tn Plus Nike Air Max
Victoria Secret Outlet