December 27, 2012

, ,

Alhamdulillah. Follower Dah 3000 :)



As-Salam


Yeaaaaaaaah . I'm happy =) 

Yelaaaa target bulan lalu nak dapat 3k follower sebelum tahun baru.
Akhirnya dah sampai target.




Sapakah blogger bertuah itu?? Dia ialah Afie Eifa ^____^


Tahniah adik. Dah lama tunggu ni. Hehehehe =)
Jom kita follow blog adik ni-----> FOLLOW


Maybe ada sesetengah blogger akan kata,
elehhhh baru 3k pun nak kecoh? Betul tak? Haaaa tak kisah lah :) Janji apa yang kita nak, tercapai.kan?


Hehehe. bye-II . Salam



Share:

39 Sila Komen:

Ain said...

Anda di tag! Mari join Contest "SIAPA NAK BLOGNYA DI-EDIT TANPA BUAT ENTRY" di http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html. Senang je, jum join !

aisyah humaira' said...

tahniah !! :D
happy 4 u.

hazwan hairy said...

Tahniah..xmampu lg..haha

Farisha Lyssa Farish said...

wah!! banyaknye follower! kite ni 1000 pn xcapai lagi..tahniah :)

Intan Akma said...

Tahniah..ramainyer lah

Cik Tia said...

alhamdulillah .. semoga lepas ni boleh hasilkan entri banyak2 lagi untuk follower yang ramai tu okey :)

yana aina said...

tahniah .. wahh rmainya ^^

Mia Liana said...

wahhhhh tahniahhhh.. kak mia terjah niii..

Pelengkap Rusuk Kiri said...

tahniah ! :D

Phat said...

tahniah..jauh nya nak kejar dia

CikZaniff said...

tahniah dear..ramai pengikut tu..hihi

Nyamuk Terbang said...

Wah tahniah

Bui Junaidi said...

RAMAI TU..TAHNIAH2..^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...tahniah2 yer...:)

yang baik Ishak said...

banyak eh follower awak...
semoga terus berkarya... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH DEAR

Aina Sofea said...

Congrats . Banyak gila . Saya 1k pon tk smpai :( Bertuah blogger tuh , free-2 je dapat trafik xD

Farah Waheda Wahid said...

congratsss...wah...hebat betol adik akak yang sorang nih... ^_^

Hafizzi Aziz said...

untunglaaaa

Anonymous said...

taniah dah makin hebat dh nie...hehe


zul follow dengan blog lain nk pecah kn 3001 :P HAHA

huny madu said...

Congrats! X perlu kisah ape org nk ckp, yg penting kite tau ape yg kite nk :)

Atyra Pink said...

wahh untung la dh sampai target ^^
teruskan berblogging k .

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Tahniah :)

fifie said...

Wahhhh dah 3000, tahniah uzu.

SM said...

Taniah, hehe

Afiqah Adzan said...

Tahniah Kak Uzu ;) Banyak apa tuu

Lulu Caldina said...

3k dah banyaklah.. dah kira otai ni ;)

baby comel said...

tahniah, cantik 3000 tu..

j.e.h.a.n. said...

hoyeehh..best tu =) 3000?? Tahniah..

Mimie said...

tahniah

Innanie | Ariffin said...

TAHNIAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
all the best k!

TechKini.com said...

Tahniah, tuan punya blog tantek orangnya :D

-> ❤ TechKini.com

Delimasari said...

tahniah ----

aisyah humaira' said...

Anda di tag! Mari join Contest "SIAPA NAK BLOGNYA DI-EDIT TANPA BUAT ENTRY" di http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html. Senang je, jum join !

Iffah Syahirah said...

akak di tag! jom join skali:http://gagamiami12.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-by-mymy-mushie.html

alang2 tu,jemput join segmen saya:
http://gagamiami12.blogspot.com/2012/12/segmencer-tekacer-teka.html

Remy hazza said...

tahniah.....
semakin habat followersnya......

Nieyxzha Hassan said...

Wah ramai tu..nieza dab folo sini ^^

Azhafizah Md Nor said...

Congrate Uzu sayang (:

eric yao said...

Coach Factory Coach Factory Outlet Coach Outlet Online Fila Outlet Balenciaga Shoes Cheap Kate Spade Handbag Kate Spade Outlet Air Max Tn Plus Nike Air Max
Victoria Secret Outlet