✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, December 25, 2012

"Awak....... Jom kawin" !! - Kata Si Dia


As-Salam

Selamat bercuti buat semua. Amacam hari ni?
Cuti buat apa? Mesti sakan jejalan kan.??

Uzu pulak agak kurang sihat 2 3 hari ni.
Pening kepala.. kurang selera makan.. moody.. Muntah2..Selesma.
Mak aiiii :) Doa kan Uzu cepat sihat tau..

Berbalik kepada tajuk di atas, haaa ni nak citer ni.
Ada la sorang ni bawa uzu kawin.

Wah senyum Uzu :) Apasal tetiba bawak kawin ni. Buang tebiat ke apa..



Tapi kan.. Orang nak bawa kawin, eh xkan x terima.. Betul tak? Hoho

Agak-agak korang Uzu patut terima tak lamaran ni?
Uzu muda lagi. Nak sangat sambung Ijazah..Nak kerja. Senangkan Ibubapa. Hm Hm.

Camna ni??

Tapi kan sebelum tu.... meh Uzu nak kenalkan sapa yang bawa kawin ni. Jom !!
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaaaaaaa !


Hahahahahahah :D Amacam? Encik Anonymous bawak kawin la weay ! Haha

Lawak gila bawa kawin. Dia ingat Uzu kuat perasan kot kan. 
Elehhhhhhh Encik Anonymous ni maybe musuh Uzu kot. Saja nak buat Uzu perasan la tu.

Hahahaha :D Actually, Lamaran anda di tolak mentah-II Encik Anonymous.
Nak mainkan orang, agak-II lah. I tak bodoh. Haha :D


k bye. Salam.




31 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Hehe.. kesian incik Anon sbb lamaran dy ditolak mentah2. Haha. :D

Maya said...

mesti merah padam muka dia kan? haha.. buat kenyataan cenggini.. aww.. cian En, Anon tuu :p

Budak Nakal said...

Awak, jom kahwin<<diterima tak..

Ikhlas ni hahaha...

Siapakah di sebalik nama itu??jeng..jeng...jengggg....

afifudinsohaini said...

peh dalam blog pulak tu..haha

jom join segmen aku ni...
jangan risau takde syrat pon..
cuma letak entry terbaik awak tahun 2012 ni je...
http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

Razil Tahir said...

Ada lah yang minat tue....
huhuhuhuhuhu
reject jer selagi dia tak jumpa depan2... huhuhu

baby comel said...

Haa tengok. kan dah kena reject.. hehehe,

ZF said...

Boleh masuk 9gags dah ni..huhuhuhu

inasazali said...

sape la en.anonymous tu..hehe

Miss Sue said...

sian anon tu .hahahah

dEdEQ dE wIshEs said...

BESHNYE UZU .. DA DE ORG MELAMAR

Azhafizah Md Nor said...

dia segan nak bagitau kot.haha..sian dia..hari ni cuti tak buat ape..a bit bosan actually.=___='

Anonymous said...

kejap guna I,kejap guna Uzu...blogger jenis yang tiada identiti la

fifie said...

Anon atas fie nie maybe anon yang lamar uzu kot. hahahha

trah zain said...

haha....tudio..ingatkan betoi3..

akubiomed said...

Ada kah patut melamar di kotak komen. Kalau berani hantar rombongan merisik baru gentleman. Betul tak. :-)

titan said...

kesian encik tu..kasihanilah dia. hehe..

SM said...

Oh cekeout ! Haha alahai mesti si anon dah berkenan kot,kihkih

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ajak kawen tp xberani nak letak nama sendiri.. mcm ne buang ke laut je..huhu

Hidayatul Afzam said...

jemput join GA sy :) http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html


jangan lupa join mereka jugak http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html &
http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

hnahdy said...

alaa. sian en anon. kena tolak :P

Nurmujahidah Ismail said...

muja sempat je tengok dari tadi comment yang tu,, hehe

Cik Tia said...

ke secret admirer tuuu? :)

Nurul Iman said...

igtkan betul2 ada yg lamar kawen.huhu

Noraqilah Johari said...

haha =)
blh plak ye..

http://noraqilahjohari.blogspot.com/

ct cheery said...

aloh,cian hencik tu kena reject..wahahaha..

boni kacak said...

siapa tau dia adalah jodoh awak?hehehe

najihahfara said...

heheh saje dia main2 kan awak kot

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

shidaR said...

hahahaa..cian si ANON :P

Remy hazza said...

harap2 cik anon cuba lagi lain kali....... :)

eitcha,IM said...

cantiknya dia! :D

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com