December 29, 2012

,

Berhujung Minggu di Brunei Darussalam


As-Salam

Haiiii . Selamat berhujung minggu.

ok actually sekarang Uzu ada kat Brunei Darussalam buat kali yang entah ke berapa. 
kali yang ke 4 atau 5 kot..Uzu selalu pegi ngan kazen. Hehe :)


Actually semalam kami stay hotel kat Sipitang. Sebab perjalanan jauh lagi and dah lewat malam.

Yang kata bawah ni view pagi kat Sipitang tadi pagi..Cantik tak?

And tadi pagi teruskan perjalanan seawal jam 6.30 pagi. 

Now sampai sudah kat Brunei. Nak rehat.

Bye-II Salam 


Share:

18 Sila Komen:

FIZGRAPHIC said...

untunglaa

Nur Syafiqah said...

Wah bestnya pergi Brunei.. tak ajak pun.. hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xpenah pegi lagi

Unknown said...

sandra da pernah p sipitang.
tempt yg paling best kalau petang2 di Sipitang Esplanade. hehe :)
anyway.. safety journey kak Uzu ^ ^

Nurul Alia Syuhada said...

Wahh ! Bestnya akak pergi Brunei . Kaya boleh lah . Hmmm . Long sigh ~ Btw, take care ya kak :)

Nurul Alia Syuhada said...

Wahh ! Bestnya akak pergi Brunei . Kaya boleh lah . Hmmm . Long sigh ~ Btw, take care ya kak :)

cci said...

cantiknya.. ^_^

QasehnyaRania said...

bestnya :D

cepat upddate yer ;D

Unknown said...

wahh seronoknya ^^

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNGGGGGG LER :)

Unknown said...

bestnyer......
selamat bercuti di brunei!!!

cik lisa said...

ewaaah seronok , hehe untunglah untunglah

gigiAriEma said...

waaa ! bestnya dapat pergi brunei. mieqha tak pernah smpai pun kat sana

Azhafizah MN said...

semestinya kat sana cantik kan..tumpang happay sekali n happy holiday.enjoy!

Jue Jaynee said...

kirim ayamku :)

hazwan hairy said...

wah bestnya...untunglah dkt2 sna..haha

Unknown said...

pemandangan menariik kak uzu. hihihi macam rasa nak pi brunie pulak hhi

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

canteknya :)