✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 31, 2012

Dapat Kiriman Dari Blogger Shida Radzuan


As-Salam

Sihat tak korang-II sume? Hehe. Uzu pulak letih. baru sampai rumah tadi pagi .
Sesungguhnya perjalanan dari Brunei itu memenatkan .Hehe

ok hari ni uzu cek peti surat ada sampul tuk Uzu . Tengok alamat pengirim mmg dah agak dari sapa.

Yang ni dari Shida , owner blog http://www.duniashida.com/ (Dunia Sebenar Shida) ..




Keychain cartoon kaler biru, name card kaler biru, suka biru agaknya Shida ni. Hehe. I guest :)

Thanks Shida .. Senyum lebar Uzu tengok bungkusan dari Shida ni.
Terima kasih byk tau. Hehehehe :)

korang ada dapat tak? Hehehe.  Saja nak bagi jeles seketika..Hehe

ok lah. bye-II Salam :)

21 comments:

Cik Fie said...

wah ! tahniah ! saya suka warna biru . hehe :)

hazwan hairy said...

setem bp puluh sen?bgtau jap...

Amer Amirah said...

waa , untungnyaa , dah smpaii :)

laskar pelangi said...

wah wah!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

seronoknya.. nak jugakkkk..huhuhu

Dianaa said...

wah, untung lah :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bru je posmen bg kalendar shida.. nak keychain tu uzu

Farisha Lyssa Farish said...

kite pun dapat jugak tapi kalender je..tahniah ea dpt byk hadiah :)

Siti Faizah Raini said...

siti belum dpt..
comelnya ada keychain teddy,tak sabar la^-^

Nabila Medan said...

comel! ^_^

Remy hazza said...

bestnya...dapat gift dari kenkawan blogger....... terasa ohsemnya hidup....

Nur hanim said...

Bestnya :D Hanim punya belum sampai lagi tak sabar nak tengok :D hehe

Farah Waheda Wahid said...

comelnyer... ^_^

trah zain said...

comei keychain tu,,huhu

Izza Sakura said...

tahniah ye kak,comel la

Nadia Johari said...

syoknyer dpt keychain tu

dEdEQ dE wIshEs said...

DEQ XDPT .. HOHO .. COMEL JE

Atyra Pink said...

untung lah ada orang sudi kirim kat akak :)

shasha yacob said...

wah tahniah makcik hihih

Sya Isya said...

wah, tahniah, Uzu..Comelnya keychain tu.

Semalam Sya dapat 1 keychain juga dari MahaMahu.. Surprise bila baca apa yang tertera kat keychain tu. hehe

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

ala2 biru :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com