December 31, 2012

, ,

Dapat Kiriman Dari Blogger Shida Radzuan


As-Salam

Sihat tak korang-II sume? Hehe. Uzu pulak letih. baru sampai rumah tadi pagi .
Sesungguhnya perjalanan dari Brunei itu memenatkan .Hehe

ok hari ni uzu cek peti surat ada sampul tuk Uzu . Tengok alamat pengirim mmg dah agak dari sapa.

Yang ni dari Shida , owner blog http://www.duniashida.com/ (Dunia Sebenar Shida) ..




Keychain cartoon kaler biru, name card kaler biru, suka biru agaknya Shida ni. Hehe. I guest :)

Thanks Shida .. Senyum lebar Uzu tengok bungkusan dari Shida ni.
Terima kasih byk tau. Hehehehe :)

korang ada dapat tak? Hehehe.  Saja nak bagi jeles seketika..Hehe

ok lah. bye-II Salam :)
Share:

21 Sila Komen:

Cik Fie said...

wah ! tahniah ! saya suka warna biru . hehe :)

hazwan hairy said...

setem bp puluh sen?bgtau jap...

Unknown said...

waa , untungnyaa , dah smpaii :)

laskar pelangi said...

wah wah!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

seronoknya.. nak jugakkkk..huhuhu

Fatin Diana said...

wah, untung lah :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bru je posmen bg kalendar shida.. nak keychain tu uzu

diari farisha said...

kite pun dapat jugak tapi kalender je..tahniah ea dpt byk hadiah :)

Siti Faizah Raini said...

siti belum dpt..
comelnya ada keychain teddy,tak sabar la^-^

Unknown said...

comel! ^_^

Unknown said...

bestnya...dapat gift dari kenkawan blogger....... terasa ohsemnya hidup....

Unknown said...

Bestnya :D Hanim punya belum sampai lagi tak sabar nak tengok :D hehe

Farah Waheda Wahid said...

comelnyer... ^_^

Athirah said...

comei keychain tu,,huhu

Izza Sakura said...

tahniah ye kak,comel la

Nadia Johari said...

syoknyer dpt keychain tu

dEdEQ dE wIshEs said...

DEQ XDPT .. HOHO .. COMEL JE

Atyra Pink said...

untung lah ada orang sudi kirim kat akak :)

Unknown said...

wah tahniah makcik hihih

Sya Isya said...

wah, tahniah, Uzu..Comelnya keychain tu.

Semalam Sya dapat 1 keychain juga dari MahaMahu.. Surprise bila baca apa yang tertera kat keychain tu. hehe

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

ala2 biru :)