✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, December 12, 2012

Gerai Ini Diperbuat Daripada Kek! Caye Tak?


As-Salam

This is Ginger Bread House Stall. Gerai kecik ni diperbuat daripada Kek. Agak-gak korang caye ke tak?

Actually ni hasil Abang Sulung Uzu tau. Hihi :) Dia keja Klana Resort Serempan as a Pastry Chef :) 


Meh kita tengok proses buat Ginger Bread House Stall ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
 Bahagian Atap :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.



And Finally jadi lah Ginger Bread House Stall ni. Hihi

Tadaaaaaaaaaaaaa !
.
.
.
.
.
.


Apa komen u all? hehe :)


30 comments:

Anonymous said...

bOdohnya..Membazir tau tak !!

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Waa! Smart tuh~ Ingatkan kat luar negara. ^^

stella jung su said...

Biar betul?? Nk makan lah kedai tuh!! ahahhaha

eimah siti said...

seriously mcm tak percaya....

Lyeen De Syifa said...

hebat...mkn tiangnya tu..hehe

Noor said...

cantik la.tp leh mkn ke?

Princess Syazliyana said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa!! makan gerai tu laa .. heheh

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, hebat,,, msti melekat kat baju kalau masuk,, kalau sebagai pameran ok :)

Haris Khairuddin said...

ni macam dalam citer hansel & gretel tu kan?

EiracayoO said...

sangat berbakat dan kreatif... tapi sape nak makan tuh ? hehehe

diana said...

boleh makan ke?/

Bui Junaidi said...

MARAH CIK ANON..HAHA

TP KREATIFLA..EH,SEMUT X DTH HURUNG KER

StrawBerry Cynta Syasya said...

wah..kretif buat gerai daripada kek ..
comey pulak tuh ...

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

hebatnya, mcm syg ja nak makan. :)

Azhafizah Md Nor said...

hebatlah boleh buat jadi camni..tapi tak cair pulak ye..ntah bape lame tahan tu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa uniknya... sgt kreatif. berapa lah kos...

najihahfara said...

kretif..memerlukan skill yg tinggi

hnahdy said...

kalau budak2 lalu lalang kat sini. mesti bahagian tepi gerai tu habis patah.hehe

Kelana Cinta said...

Masuk perut kan best...Nyum2 :3

Fendy said...

lalu situ, singgah colet sikit rasa kek...haha

Iqa Syafiqa said...

nak mkn kedai !!! huhu cumel! ^^

Remy hazza said...

lepas nie habisler semut ngan tikus dok ushar2 kat gerai tu...he3...usaha yg bagus......

MisEyz BLurz said...

wah!!!!bolehla kalau lapar2 amik secubit kat dinding tu..keke

Mish Apple said...

boleh makan tak ? hehe.

dEdEQ dE wIshEs said...

CAYALAH .. KREATIFF GILERR

Faqihah Husni said...

tak cair ke o_O

Seneorita Baharin said...

wowww so nice..bila lapar boleh makan terus..heheh :D

BDRL HSYM said...

Cantik memang cantik.. tapi mbazir gila.. orang malaysia guna makanan buat hiasan bangunan tapi saudara kita dkt Gaza & Palestin..?

Anonymous said...

org bodoh je yg buat keja ni..

Dunia Wilma said...

Smartnya ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com