December 12, 2012

,

Gerai Ini Diperbuat Daripada Kek! Caye Tak?


As-Salam

This is Ginger Bread House Stall. Gerai kecik ni diperbuat daripada Kek. Agak-gak korang caye ke tak?

Actually ni hasil Abang Sulung Uzu tau. Hihi :) Dia keja Klana Resort Serempan as a Pastry Chef :) 


Meh kita tengok proses buat Ginger Bread House Stall ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
 Bahagian Atap :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.



And Finally jadi lah Ginger Bread House Stall ni. Hihi

Tadaaaaaaaaaaaaa !
.
.
.
.
.
.


Apa komen u all? hehe :)


Share:

30 Sila Komen:

Anonymous said...

bOdohnya..Membazir tau tak !!

Unknown said...

Waa! Smart tuh~ Ingatkan kat luar negara. ^^

Unknown said...

Biar betul?? Nk makan lah kedai tuh!! ahahhaha

Unknown said...

seriously mcm tak percaya....

Unknown said...

hebat...mkn tiangnya tu..hehe

NoorBieLover said...

cantik la.tp leh mkn ke?

Princess Syazliyana said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa!! makan gerai tu laa .. heheh

mujagirl92 said...

wah,, hebat,,, msti melekat kat baju kalau masuk,, kalau sebagai pameran ok :)

Unknown said...

ni macam dalam citer hansel & gretel tu kan?

EiracayoO said...

sangat berbakat dan kreatif... tapi sape nak makan tuh ? hehehe

Diana Rashid said...

boleh makan ke?/

Unknown said...

MARAH CIK ANON..HAHA

TP KREATIFLA..EH,SEMUT X DTH HURUNG KER

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

wah..kretif buat gerai daripada kek ..
comey pulak tuh ...

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

hebatnya, mcm syg ja nak makan. :)

Azhafizah MN said...

hebatlah boleh buat jadi camni..tapi tak cair pulak ye..ntah bape lame tahan tu

Leeza Dayasari said...

waaa uniknya... sgt kreatif. berapa lah kos...

najihahfara said...

kretif..memerlukan skill yg tinggi

hnahdy said...

kalau budak2 lalu lalang kat sini. mesti bahagian tepi gerai tu habis patah.hehe

Anonymous said...

Masuk perut kan best...Nyum2 :3

Unknown said...

lalu situ, singgah colet sikit rasa kek...haha

Unknown said...

nak mkn kedai !!! huhu cumel! ^^

Unknown said...

lepas nie habisler semut ngan tikus dok ushar2 kat gerai tu...he3...usaha yg bagus......

MisEyz BLurz said...

wah!!!!bolehla kalau lapar2 amik secubit kat dinding tu..keke

Nabiha Zaidi said...

boleh makan tak ? hehe.

dEdEQ dE wIshEs said...

CAYALAH .. KREATIFF GILERR

faqihahhusni said...

tak cair ke o_O

Unknown said...

wowww so nice..bila lapar boleh makan terus..heheh :D

Unknown said...

Cantik memang cantik.. tapi mbazir gila.. orang malaysia guna makanan buat hiasan bangunan tapi saudara kita dkt Gaza & Palestin..?

Anonymous said...

org bodoh je yg buat keja ni..

Unknown said...

Smartnya ^_^