✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, December 12, 2012

Giveaway For Followers

[STICKY POST]

As-Salam
Selamat berhujung minggu buat anda-anda semua.


Ok actually just nak inform that our giveaway was held last night on 01.12.12 at 12.00am.
I and 3 others awesome blogger selaku penganjur bersama Giveaway ini iaitu Fizgraphic.com , Azhafizah.com and Duniashida.com.


Dalam GA ni, I sponser topup RM5 untuk 6 orang blogger yang bertuah dan if GA ni mendapat sambutan I tambah lagi 4 topup untuk dimenangi dan keseluruhannya top up akan diberi kepada 10 blogger. If mendapat sambutan la. If tak I tak tambah ye. Hehehehe ^____^

ok selanjutnya ?? Sila tekan BANNER if nak join dan automaticlly anda akan terbang ke blog Fizgraphic.com . Selamat ber'GA ye.

Good Luck..!! 

31 comments:

Fatin Zaini said...

alahai comel blog dia.. pinky.. :)

fatin nak join segmen.. tapi tak sempat lagi, outstation.. :(

Emas Putih said...

nanti join tau :)

✖BossKucing✖ said...

sy dh pun join segmen 2. . :)

shidaR said...

terbaik..errr..pgnjur nk oin boleh x? hahaaa :D

syukran_aries97 said...

cmne nak join ea? x pernah pon join giveaway and x tahu langsung.. hehe

Nonie TheLovers said...

Kita dah masuk kan syarat number 2 ! Harap-2 masih boleh join ;)

azifah yazid said...

dah letak dlm bloglist

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

syiela said...

nak join ni :)

Daygku Nurul Haziqah said...
This comment has been removed by the author.
Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...mama dah letakkn link fizgraphic.com kat bloglist Jiran Macho Mama...:)

Princess Syazliyana said...

da lengkapkan syarat no 2 tuu :) thanks tegur.. hihi

Mar Haini Abdul Rahim said...

dah join segmen korang :D

Annyss Aleeya said...

salam uzu. Anys xphm la yang letak bloglist sponsor tu? cam ne nak buat. coz i'm new here :)

syiiera said...

assalamualaikum ! syiiera dah lengkapkan syarat yg num 2 tu , hihi

http://iniberlogsaya.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

farra halim said...

Assalamualaikum.. Farra da update daa syarat no 2 tuu. thnks tegur. harap masih boleh join. hihi :)

farra halim said...

http://sayangfarin.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html :)

Perantau Sahara said...

ana join skali :D http://sibuuruunghantuu.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

iyou said...

thanx ingatkn.. smlm terlepas pandang lak nk masukkan link emas putih... ^^

aynora nur said...

Cik EP, saya dah letak nama para penganjur kat bloglist...TQ

dollie_craft92 said...

saya dah update baru dah.. :) dah msokkan ke bloglist dah..

hananhadila said...

hanan daa join :D

Tun Aidil said...

http://gengentry.blogspot.com/2012/12/review-blog-003-emas-putih.html

Nadieya said...

sy join :)

Niena Sofea said...

ada lah sis .. semua dah diletak dlm bloglist smse buat entry .. tq

❤~Emma Abduh~❤ said...

slamat bersegmen suma.. :)

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Done! Segmen GA yg mendpt smbtn hangat. :)

Budak Nakal said...

wah..sanagt cumil ini blog hhihi sama mcm tuan empunya blog ni :P

Iqa Syafiqa said...

yey saye dah join =)
http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2012/12/mari-join-giveaway-lagi.html

Hafizul said...

Nanti sudi-sudikan lah sertai GA pondok kecil pulak yer rakan-rakan blog emas putih ni..hehe

Daygku Nurul Haziqah said...

sorry dayg dah update dah no. 2 tu .. thanks tegur ..
http://daygonlinediary.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-follower.html

Faqihah Husni said...

wah! all the best kepada yang join ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com