✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 10, 2012

Header Baru Blog Emas Putih Yang Comel. Tak Gitu?


As-Salam

Selamat Pagi.

Sila tengok header baru Uzu ni. Ok tak?


Header ni Kak Shida yang buat tau!
Eh eh mesti dia simpati sebab hari tu Uzu sampai nangis-II nak buat header tapi tak jadi.
Hehehe ^___^

Thanks a lot Shida sebab buatkan header comel tuk Uzu. Terharu sat. Sop..sop..sop..

Kesian Shida kena buat 2x header ni. Dah Shida tolong, cerewet lagi tu. Ish3 *gelengkepala*
Sorry sayang... X sengaja. Hehe ^___^

Nak tak Header comel-II macam ni ?
Boleh order eh ngan Shida ok. Hehe.

k.Bye2! salam.

p/s : Thanks al lot too untuk Hafiizzy Aziz @ Apit sebab Header Uzu yang lama dia yang buat taw. Sop..sop.. Terharu jugak.. Hehe ^___^

35 comments:

Lyeen De Syifa said...

mmg cantik...sgt sweet mcm akak..:)

irwan alessa said...

kemas.. cantik la :) memang kene sangat dengan blog ni :)

Hafizzi Aziz said...

untung la ada org tolong buat.

Zura Zue said...

cantik..pink je..:)

melissa lissalalissa said...

cantik~! ^^

Mohd Amirul said...

cumell seperti tuan punye blog..pink kaler..:P

S A N D R A said...

Comel :)

Cikgu Ma said...

cantik ^_^

Nurmujahidah Ismail said...

cantik sangat,, muja suka kalau kt header ada gambar pemilik blog. lbih lagi nampak blog tu kita yang punya sebab ada gambar kita,, hehe,,

sieyzu eiyka said...

Wah , Cantik . Simple & kemas . It suit this blog background .

Btw , guna software apa ni ?

sha (chirp chirp) said...

comel-comel! sweet je ^_^

Joel Leslie said...

memang mantap! (Y) thumbs up to kak shida for her amazing work!! :D makin meletoppp la blog ni lepas ni :) kesian blog sy header yg berkurun tak tukar huhuhuhhuhuh :( kak shida, tlg buatkan :P kihkihkih

Cik Fie said...

cantik gila header baru akak :)

♛ Aina Ayunie ♛ said...

cantik.. untungla ada org yg tlg buatkan.. *jeles

Cik Bunny said...

cantik + kemas
saya sendiri pon belum reti nak wat header camni.

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

wahwah, comeynya header baru nie. :)

Cik Tie@Akak said...

dapat header baru??...eee...jelesnyer...jelesnyer.

http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/12/seronoknya-makan-nasi-atas-daun.html

akubiomed said...

Cantik dan ringkas header banner baru ini.

hazwan hairy said...

wah cntik..untongla ada org buat..haha

yana aina said...

sweet jerk header uzu tue ^^

Kelana Cinta said...

AikS?Kak Uzu...Yang semalam yang Kak Uzu posing ngan gitar tu takde?
#yang ni nice gak~

ANa Ahmad said...

wah!! cantik la header,,nak jugak boleh?? leh jd hensem cm cantik header emas putih ngeeeeee ^____________________________^

zila manaf said...

style2 ramai yg style mcm ni kann

Nur Amalina Maisarah said...

mestilah comel :D cantik sgt kak Uzu ^.^

umi said...

cute macam tuannye...

dEdEQ dE wIshEs said...

CANTIK GILERRRRRRRR

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Hafizul said...

Cantik jugak header ni..pandai si pembuatnya..hehe

Sharifah Iris Syed Iskandar said...

Cantiknya header baru <3 hehehe muka tuan blog yg comel menghiasi headernya <3_<3

Remy hazza said...

not bad...simple tapi menawan......

Intan Faridah said...

cantik n kemas header ni..?design sendiri ke.?:)

Azhafizah Md Nor said...

lepas ni turn fiza ke?heee..cantek2

diyana.wr :] said...

cantek dh tu, hehee :)

shidaR said...

heheee :D

Faqihah Husni said...

oo.. kak shida ke yg buatnya.. gambar akak kat tengah tu comel!! mungkin sebab snap guna kamera mahal.. haeheheh

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com