December 10, 2012

, , ,

Header Baru Blog Emas Putih Yang Comel. Tak Gitu?


As-Salam

Selamat Pagi.

Sila tengok header baru Uzu ni. Ok tak?


Header ni Kak Shida yang buat tau!
Eh eh mesti dia simpati sebab hari tu Uzu sampai nangis-II nak buat header tapi tak jadi.
Hehehe ^___^

Thanks a lot Shida sebab buatkan header comel tuk Uzu. Terharu sat. Sop..sop..sop..

Kesian Shida kena buat 2x header ni. Dah Shida tolong, cerewet lagi tu. Ish3 *gelengkepala*
Sorry sayang... X sengaja. Hehe ^___^

Nak tak Header comel-II macam ni ?
Boleh order eh ngan Shida ok. Hehe.

k.Bye2! salam.

p/s : Thanks al lot too untuk Hafiizzy Aziz @ Apit sebab Header Uzu yang lama dia yang buat taw. Sop..sop.. Terharu jugak.. Hehe ^___^
Share:

35 Sila Komen:

Unknown said...

mmg cantik...sgt sweet mcm akak..:)

Unknown said...

kemas.. cantik la :) memang kene sangat dengan blog ni :)

FIZGRAPHIC said...

untung la ada org tolong buat.

Zura Tahir said...

cantik..pink je..:)

Anonymous said...

cantik~! ^^

Myun said...

cumell seperti tuan punye blog..pink kaler..:P

Unknown said...

Comel :)

Cikgu Ma said...

cantik ^_^

mujagirl92 said...

cantik sangat,, muja suka kalau kt header ada gambar pemilik blog. lbih lagi nampak blog tu kita yang punya sebab ada gambar kita,, hehe,,

Anis said...

Wah , Cantik . Simple & kemas . It suit this blog background .

Btw , guna software apa ni ?

sha (chirp chirp) said...

comel-comel! sweet je ^_^

Joel Leslie said...

memang mantap! (Y) thumbs up to kak shida for her amazing work!! :D makin meletoppp la blog ni lepas ni :) kesian blog sy header yg berkurun tak tukar huhuhuhhuhuh :( kak shida, tlg buatkan :P kihkihkih

Cik Fie said...

cantik gila header baru akak :)

Aina Ayunie said...

cantik.. untungla ada org yg tlg buatkan.. *jeles

inspire bunny said...

cantik + kemas
saya sendiri pon belum reti nak wat header camni.

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

wahwah, comeynya header baru nie. :)

kak tie said...

dapat header baru??...eee...jelesnyer...jelesnyer.

http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/12/seronoknya-makan-nasi-atas-daun.html

akubiomed said...

Cantik dan ringkas header banner baru ini.

hazwan hairy said...

wah cntik..untongla ada org buat..haha

Unknown said...

sweet jerk header uzu tue ^^

Anonymous said...

AikS?Kak Uzu...Yang semalam yang Kak Uzu posing ngan gitar tu takde?
#yang ni nice gak~

Unknown said...

wah!! cantik la header,,nak jugak boleh?? leh jd hensem cm cantik header emas putih ngeeeeee ^____________________________^

Unknown said...

style2 ramai yg style mcm ni kann

Unknown said...

mestilah comel :D cantik sgt kak Uzu ^.^

Uks world said...

cute macam tuannye...

dEdEQ dE wIshEs said...

CANTIK GILERRRRRRRR

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Hafizul said...

Cantik jugak header ni..pandai si pembuatnya..hehe

Unknown said...

Cantiknya header baru <3 hehehe muka tuan blog yg comel menghiasi headernya <3_<3

Unknown said...

not bad...simple tapi menawan......

intan raudhah said...

cantik n kemas header ni..?design sendiri ke.?:)

Azhafizah MN said...

lepas ni turn fiza ke?heee..cantek2

diyana olala said...

cantek dh tu, hehee :)

Shida Radzuan said...

heheee :D

faqihahhusni said...

oo.. kak shida ke yg buatnya.. gambar akak kat tengah tu comel!! mungkin sebab snap guna kamera mahal.. haeheheh