✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, December 20, 2012

Orang Kata Muka Emas Putih Macam Shila Amzah. Eh ? Betul Ke??


As-Salam

Tengok tajuk kat atas?? Hehe. I tak perasan.
Eh bukan I yang kata. Blogger Syiffa Azlan ni yang kata tadi kat chat. Hohoho.


See?? Dia yang cakap tau. Hehehe ..  Oh yeah..?? Macam Shila Amzah. Kuang3x..

I admit Shila Amzah tu cantik sesangat, dia natural beauty. Not like me..!
Maybe cantik kat gambar ja. Tak semestinya cantik kat luar , right??
Belum jumpa depan-II lagi.. Betul x ?
Tapi ,
Meh nak banding gambar I ngan Shila Amzah. Betul ke tak sama muka kami ni. Hehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaaaaaaa!!




Tak sama langsung ! Hahahaha :D Kan?? 

Pendapat korang camne?? 

K bye.Salam. hoho


26 comments:

Nurul Hidayah said...

banyakk beza . tengok hidung pun boleh tauu

inasazali said...

beza sgt la uzu..uzu comel..shila amzah cantik..both of u beautiful..

Aniq Bukhary said...

Boleh la.. 10% haha

eimah siti said...

kat mata ja sama....heee ^^

kitatauke said...

yg penting..2 2 tutup aurat...:)

beloGIsam said...

beza sikit je tu

fifie said...

Tak sama uzu, shila jenis muka besar macam tu uzu muka kecil. hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...yer la mana ada sama muka uzu bulat muka shila panjang tapi dua2 tetap cun...:)

Lyeen De Syifa said...

Kak Uzu lagi comel dr shila..

korie hensem said...

dua2 diberi anugerah allah swt yg xternilai .


jawapan plg skema.

dEdEQ dE wIshEs said...

SAMEW TANG BIBIR KOT .. HEHE

Nurul Faiz said...

sama atau tidak yang penting uzu tetap comel tak kisah la macam sesiapa pun :)

afifudinsohaini said...

jap..jap..ada la sikit..hehe

onie said...

tak sama ,hehe

Hatimi Tahirruddin said...

tak sama....Uzu lg cantik dari shila amzah...:)

Nor Salmi said...

Jauh bezanya tapi dua2 memang cantik.. +comel utk Uzu

trah zain said...

emas putih, shila hamzah??hmmm,, I wonder,,hehe

Nadia Johari said...

same sebb pakai tudg..hehe..dua2 comel..weee..

Misz Mieza said...

Pada pandangan MM berbeza.. Tapi dua2 ada kecomelan & kemanisan tersendiri.. =)

boni kacak said...

tak sama rupa paras pun, tapi miliki kecantikan yang sama :)

StrawBerry Cynta Syasya said...

tak sama ..
jauh bezalah ...
tapi sama2 cantik

Syiffa Roxy said...

Mata dan bibir agak sama okey ! Serius dua-dua comel ! :D

^^eKaTiKaH^^ said...

alolo.. dua-dua cantik+comel..hehe..

ct cheery said...

tak sama pun.mata tu kot mcm pandangan nak sama tapi dua2 cute..i like..hehe

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

;)

sa mic said...

ada iras, hehe xD

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com