✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 3, 2012

Review Blog #1 : Mujadafewa.blogspot.com


As-Salam

Hari nak review blog Nurmujahidah .


Tengok banner adik ni. I suka sebab colourfull. Hehe.

Setelah di-skodeng profile adik ni, dia berumur 20 tahun and thats why I berani panggil adik. Hoho
Tak tahu nak panggil ape adik ni sebab belum lagi pernah lagi ada masa nak bawa borak.
Tapi dah ada kat friendlist fb kan? 

Blog adik Mujahidah ni merah-merah hati. Awwww suka merah ye? Hehe
Siap love-love background. Dalam hati mesti penuh taman-taman kan? Eh eh gurau.

Adik Mujahidah ni berasal dari Kelantan.
Wahhh pasni boleh balaja kecek kelate la ye? Hahah akak faham je kecek kalate sebab jejalan kat sana 3 minggu :) Sempat pegi Kota Bahru nak shopping kat Wakaf Che Yeh. Murah-murah kan?
Awesome la tempat tu. I like..

Opsss Merepek banyak.

ok Blog Mujahidah ni pun ada jual Sarung Tangan T-Shirt kan? Wah untungler. 
Semoga di murahkan rezeki :) And , Ade blogging tips and hot tips. Banyak ilmu boleh share , tak gitu?

ok Jom kita pakat-pakat follow Mujahidah ni.
Menambahkan lagi rakan blogging dalam dunia blog ni.

Salam kenal tau adik ..! Rajin2 la tegur akak kat Fb :)
Akak peramah orangnye. *yeke?* Hehehe :)

Salam ^___^

12 comments:

Aiman Aziz said...

Memang akak muja peramah . Sellau borak ngan dia kat facebook .. Mmg spoting laaa.

- www.aimancool.com -

Ima Azwan said...

junior Ima :) ..hihih

Lyeen De Syifa said...

Muja sgt sweet..:D rajin blogwalking..

Dawaihati said...

Pertama komen disini...salam untuk semuanya

Salam hangat dari Tasikmalaya - Indonesia

Ayie Abas said...

selalu jugak tgok dia ping entry kat group :)

Cik Fie said...

wah ! bestnya blog kak muja kena review . jeleznya :)

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELLA POSISI TAIK LALAT TU .. HOHO .. DA LAME POLLOW DEQ MUJA NIH

Razil Tahir said...

rajinnya buat review!
okay nka terjah sekarang.. :)

Remy hazza said...

remy pun dah lama pren ngan muja nie.......comel orang nya....

huny madu said...

nk follow jugak

hananhadila said...

muja kakak hanan tau , hiww . femes jugok eh mu kak -..-

Nurmujahidah Ismail said...

tq!!!! :D

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com