✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 3, 2012

Review Blog #2 : Sayatiera.blogspot.com


As-Salam

Next review is Tiera..! Pemilik blog http://sayatiera.blogspot.com/ Comey aih adik ni.

Comey banner ni.. Doodle kat banner ni cute..

Tiera nama diberi. Hehe hai Tiera ..! :) Adik jugak ni lahir tahun 1992.
Tiera yang berasal dari Johor and study kat Politeknik Nilai.
Akak Politeknik Kota Kinabalu :) Budak Poli jugak ni tapi dah graduate lah :)

Akak baru je Follow Tiera kat blog #88 and follow twitter sekali. Hehe.

Blog Tiera kaler purple lah. Akak minat purple jugak sebab hampir-hampir dekat ngan Pink.
Hoho :)

Tiera ni newbie kot rasanya. rajin-rajin Blogwalking and singgah blog akak tau.
Akak tak sombong so tegur2 la ye.

Jom Follow Tiera :)

Salam kenal Tiera ..!

10 comments:

Izza Sakura said...

sy pun newbie jg ,hehe,sebb tu followers seciput je,saya orang asli semelai,,akak tak nak review blog sye ke?hehe sje je

dEdEQ dE wIshEs said...

LALALALA~ .. BRU PAS G FOLLOW TIERA .. HOHO

deno said...

sekarang juga deno terjah! hiyah! :)

Razil Tahir said...

cool.. keep suggesting cool blog, okay? :)

Nurmujahidah Ismail said...

alahai,, rindunya zaman ada orang review blog kita,, hehe http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/biarkan-sahaja-dia-dengan-kekecewaannya.html

hazanis said...

terus terjah. ^^

huny madu said...

nk jln2 follow tiera jugak :)

Remy hazza said...

bila ler blog remy nak di review,..... he3

Lyeen De Syifa said...

ya la..comel blog dia..:) purple gitu..:D

Misz Mieza said...

Nak gi terjah blog Tiera lah! ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com