✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, December 5, 2012

Review Blog #4 : Qa Qaisarah


As-Salam


Cinta Dari Istana.. Agak-agak apa mana disebalik tajuk header ni ye?
Dapat cinta dari Istana? Ke kapel ngan anak raja? Hahaha Eh Eh saja bertanya.

Memang betul fantasi tu lebih indah dari realiti, sangat x dinafikan , Betul tak Afie?

Review blog kali ni ialah Nurul Shafiqha atau Afie je, katanya. Hehe
Blogger yang berumur 18 tahun, tapi sekarang dah kerja jadi guru Tadika.
Eh ajar sekali anak akak boleh?
Akak memang nak cari guru tadika. Hehehe gurau je. Akak belum kawin :p

Afie ni anak sulung kan? Wah besar je tanggungjawab segai kakak ni. Untung ler.
harta pusaka semua turun kat Afie. Hehehe gurau2..

Ok Blog Afie ni ade freebies yang comel2 tau if korang perasan then ada tutorial kat situ.
Yang blogger newbie yang nak kan tutorial boleh je rujuk Blog Afie ni ok?
Lagi satu macam ada novel online je. Akak bab2 novel online memang laju. Lepas ni nak skodeng!

Hehe

ok Jom follow and terjah Blog Afie ..!

Salam kenal dik ! 

5 comments:

huny madu said...

nk terjah blog afie jugak :)

dEdEQ dE wIshEs said...

DA FOLLOW YEY .. HEHE

Afie Qaisarah said...

tq akak sudi terjah and review blog Afie.. heheh.. akk rajin2 dtglah lagi yerr... tq sgt2..

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

cantek blog dya :)

shidaR said...

salam kenal..nnt shida terjah blog review ni :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com