✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, December 5, 2012

Review Blog #4 : Zakie 11


As-Salam


Tahniah adik Zakie !

Review blog seterusnya ialah Adik Zakie. Sy kenal adik ni. Kiterong selalu exchange link says kat fb.
Tak gitu? Hehe

Blogger Zakie ni ialah pendoodle paling muda setakat yang Sy tengok.
Sekarang dah makin cantik doodle Adik Zakie ni. Sy pun dah suka tengok.

Header Blog pun awesome. Template pun simple.
Zakie bukan je pandai buat doole comel, tapi boleh jugak buat vector, art trade dll.
Untunglah. kalah la Abg Apit lepas ni kan? Haha :D

Sy tabik lah kat Adik Zakie ni. Umur baru 13 tahun kan? Betul tak?
Blogger dari Perak. Eh sama negeri ngan Kak Shida eh? Wah untung ler. Hehehe

Adik Zakie ada buka tempahan Doodle tau. If nak tempah doodle comel-comel boleh je tempah kat blog Adik Zakie kita ni ..

Meh kita sesama support doodler muda ni, terjah and Follow --> Zakie !

11 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html

ok,, terjah!!! :D

munirah :) said...

awesome :D

boni kacak said...

tahniah zakie..hehehehe

Jue Jaynee said...

13 tahun..nak p tengok juga

Mas Zull said...

assalamualaikum EP...nak terjah juga la...:)

hazwan hairy said...

bila turn sya ni akak..hahahah

Remy hazza said...

comel zaki.....doodle tu pun comel..... nak pi tgk tuan punya blog lah....

Nurul Ain Atikah said...

uih, doodle tu comel. Untuk golongan lelaki, dia muda. Hehe

Ikhwan Suhaimi said...

Perak??? as Perakian.. I Is bangga.. Go Zakie #tertiber hahaha.

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

comeynya doodle :)

shidaR said...

hebat zakie nih...blogger baru yg ade bakat :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com