✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, December 16, 2012

Review Blog #7 : Kucing Sengal



As- Salam
Selamat malam for all readers and my silent readers too. :) Sihat?
ok malam ni nak sambung review blog  seterusnya..

Blog yang seterusnya yang bertuah di review ialah, Blog Kucing Sengal. Eh sengal ker? Hehe


Tengok banner Kucing Sengal kat atas ni? Agak-II blogger ni mesti suka kucing? Betul tak?
Tersangat suka kucing. Yelaaa. Kalo dah suka kucing ni, sampai nama blog pun Kucing. Header blog pun ada kucing.. Hehehe

Blogger ni adik lah sebab baru beruur 17 tahun yang berasal dari Sarawak. Uzu pun ada darah Sarawak :)
Tapi sik pande klaka sarawak :)

Kucing sengal ni comel jugak ye. Hehe. Meh tengok orangya..


Em nak panggil ape ye adik ni. Tuan Blog sila bagi nick name, senang Uzu nak panggil lepas ni. Hehe :)

Ok blog Kucing Sengal ni simple-II jer. Background Putih. Tulisan pun guna tulisan biasa.
Uzu pun suka guna tulisan biasa sebab senang orang baca.. Tak berbelit-II mata. Betul tak? Hihi

ok ok meh-II Follow blog Kucing Sengal jom !! 

Thanks.Salam

4 comments:

Lyeen De Syifa said...

sweet, comel dia..:D

huny madu said...

follow blog kucing sengal hehe..

Remy hazza said...

comel.... kucing dan tuan nya sekali......

✖BossKucing✖ said...

waa.. makasih review blog kita.. :D
makasih sgt2. . hehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com