✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 17, 2012

Review Blog #8 : Syira Lokman


As-Salam 


Wah kali ni pinky lagi blog ya.. Untunglah. Kali nak review blog yang seterusnya, Syira Lokman.

Blog kali ni yang bertuah direview dimiliki oleh blogger yang berumur 18 tahun yang berasal dari Ipoh, Perak :)
Uzu tengok macam model pun ada. Hehe. Gadis yang suka Pose ala-ala model, and boleh jadi model ni hehehe . Ada bakat.

ok .Template pink yang cantik seperti cantikknya tuan punya blog. Hehe.
Jenis font pun senanga nak baca entry :) Semuanya okay lah..

Follower pun dah 2k lebih so maknanya dah jadi senior ni. Hehe.

Jom follow Syira Lokman. Hehe Salam kenal Shira :) 

kbye-II . Thanks n Salam.

9 comments:

Amalia Zurahim said...

hai dear...tgh blogwalking...ter walk ket blog u dik....nice blog.... dh follow...

Cik Dania said...

FOLLOW BACK..COMEL JE ORGNYA

huny madu said...

nk follow la :)

sYiRa LoKMaN said...

TERIMA KASIH UZU :) http://syiralokman.blogspot.com/2012/12/blog-syiralokman-direview-emasputih.html

Remy hazza said...

geng pinky ler nie...... he3

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

cantek blog kak shira ;)

evangelistaNiL said...

bertuahnye ...

shidaR said...

terjah :)

dEdEQ dE wIshEs said...

TERJAH TERJAH

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com