✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, December 22, 2012

SEGMEN : Free Doodle To Me!


As-Salam

Selamat Malam Encik Hafizzy Aziz.


I nak kaler pink macam kaler kat blog :) 
Hoho ^_____^

k bye Salam. *kenyit mata*

26 comments:

sa mic said...

Selamat bersegmeng ! Hehe

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

wahh..cam best jer segmen ni..
kena try gak nmpknya =)

Nurfara Hani said...

Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Nak jemput join BLOGLIST saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

Izzati Suhaide said...

salam singgah dr segmen yg sama..jemput singgah blog sy.. :)
http://izatie91.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Anonymous said...

Sekadar nasihat,tak perlu nak tampal sangat muka awak tu,nanti menimbulkan fitnah dan menaikkan nafsu syawat lelaki yang kurang imannya.perlu ke nak up gambar dan menunggu pujian orang lain..apa nak jadi perempuan zaman sekarang ni.

kenapa nak terasa?kalau salah diri memang susah nak akui!

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Salam. Blogwalking dari segmen sama ^^ Jemput singgah ke blog Fiqah :D
http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...selamat bersegmen yer...:)

ainol akasyah said...

Saya dari segmen Fiz..Dtg follow & singgah kawan2 yg join segmen yg sama..

Singgah blog saya juga

Mia Liana said...

selamat bersegmen..

Nor Aireen Abd Rahim said...

Dari segmen sama. Done follow you. :)
http://noraireen-abdrahim.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Remy hazza said...

semoga berjaya nanti......

Azhafizah Md Nor said...

of courselah pink kan..fiza terlepas nk join..sob sob

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN YUNK

Eira Shamiera said...

DARI SEGMEN YANG SAMA..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Anonymous said...

awak gedik la..nyampah

Faqihah Husni said...

Singgah dari segmen yang sama :-)

Jemput tengok entry segmen ni dan lawat blog cekodok saya ni T_T

http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Aiena™ said...

dri segmen yg sme. done follow here :D

farah.fauzi said...

dari segmen yg same..blogwalking here :)

Nurul Syafiqah said...

dari segmen yang sama :)
jom ke blog saya ,
http://pyqa99.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

ordinary person said...

dari segmen yg sama.done following u.. http://akelkiwanaekan.blogspot.com/2012/12/free-doodle-to-me.html

Ukhti Azza said...

azza singgah daripada contest Fizgraphic yang sama! jom join giveaway ni,

http://zaza96.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

* RM100 topup untuk dimenangi ^^,

Thyera Muzahar said...

blogwalking dari segmen yang sama..

http://thyeralinephotogenik.blogspot.com/

Hafizzi Aziz said...

amai jugak berkomen di sini. nah doodle. dah la nama x bagi. hoho.

http://2.bp.blogspot.com/-6KTM4v1lOo0/UNljGoFWInI/AAAAAAAAQco/BeEGsiMRN6w/s1600/Emas+Putih.png

butterfly said...

dr segmen same..

nak menang rm100. tgk sini http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Anis lolis said...

salam perkenalan :) ber-blogwalking dari segmen yang sama :) singgah2 lah ke blog saya :)

http://anislolis.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

dan jom join segmen :

http://anislolis.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Cik Amal said...

follow sini
dari segmen sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

siapa2 nak blognya diedit secara free tanpa buat entry pun
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com