✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, December 6, 2012

Sijil Penghargaan Untuk 3 Top Commenter Bulanan Blog Emas Putih


As-Salam

Seperti yang dijanjikan, Top Commentor bulanan akan menerima Sijil Penghargaan seperti yang saya war2 kan pada entry NI :



3 blogger yang bertuah tu ialah,




Tahniah..!!

Yang bertuah sila PM ni ur address kat FB ye.

Thanks !!

16 comments:

Cik Fie said...

wah ! tahniah buat mereka :)

✖BossKucing✖ said...

jelesnye..hehhe :D
chukaye :D

dEdEQ dE wIshEs said...

EH ? EH ? DEQ ? EH ?

yana aina said...

tahniah kepada mrk ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah!!! Waa hebat!

sYiRa LoKMaN said...

wah ! tahniah

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-menunggu-kau-lepaskan-aku-pencinta.html

tahniah untuk pengomen tegar,, hehe

shasha yacob said...

hamboii, tahiah top kometar. hihi

boni kacak said...

wah..tahniah kepada mereka yang menang tu..hehehehe

Nisa Greennnpanda said...

wah..untung diorg, hehe..
congrats..

sHaRiNa eLyaNa said...

bertuahnya mereka :)

hazwan hairy said...

omg! link sya kah itu?hahaha.....*smbil gosok2 mata tgk balik..aha lah..haha

Mrs Mikko said...

weee.. konfirm rajin komen blog ko ni..
adeh adeh.
kalo aku ni.. duuinnaaa

Remy hazza said...

tahniah..... lepas nie remy nak sijil jugak lah....

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Wah, siap ada sijil penghargaan lagi blog kak uzu. awesome! ;)

shidaR said...

wahh..nama i first :)
padan msg minta alamat aduihh shida blm terjah lg blog yui masa tu huhuu..sempat dear ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com