December 24, 2012

,

Thanks Azhafizah.Com Untuk Keychain & Calender Exclusive Ni :)


As-Salam

Alhamdulillah sampai dah calender and keychain comel dari Fiza ni..




Actually hari Jumaat yang lalu dah sampai tapi belum ada masa nak update.

Hehehe Thanks Fiza untuk calender and keychain tu. Calender tu uzu letak kat meja ofis so hari-hari boleh tengok. Keychain tu uzu pasang kat kunci :) Wahhh setiap hari ingat Fiza ni cenggini. Hoho


U all nak tak keychain exclusive ni?? Fiza ada prepare tau tuk fan blog dia.
Meh terjah kat SINI .


Once again, Thanks Fiza :)

k bye-II Salam


Share:

17 Sila Komen:

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Cantek! :)

Nurfara Hani said...

cantik.. bestnye dapat key chain

Leeza Dayasari said...

waaa bestnyer...

✿INA AINAA✿ said...

comelnyaaa.... sapelah nak bg ena cenggini lagi.. hewhewhew

Farah Waheda Wahid said...

comel dan cantik... ^_^

maszull said...

assalamualaikum uzu...seronoknya dpt hadiah tu...:)

Unknown said...

cantik! jeles..:D

Azza Afdzal said...

cantik...

boni kacak said...

tahniah awak sebab dapat keychain..hehe

Anonymous said...

awak,jom kawin..

mujagirl92 said...

wah,,, limited edition tu,, :D

cik lisa said...

congrats,kihkih

Anonymous said...

kawin jom .

Unknown said...

tahniah.....

Shida Radzuan said...

comel2 shida pun dapat heheee :D

Azhafizah MN said...

sama sama uzu..wahh terharu lah camni ingat fiza hari hari..fza pun ingat uzu gak ^___^

xoxo,
Fiza

Syamimi Saad said...

waa..bestnya dapat gift.. :)