✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 24, 2012

Thanks Azhafizah.Com Untuk Keychain & Calender Exclusive Ni :)


As-Salam

Alhamdulillah sampai dah calender and keychain comel dari Fiza ni..




Actually hari Jumaat yang lalu dah sampai tapi belum ada masa nak update.

Hehehe Thanks Fiza untuk calender and keychain tu. Calender tu uzu letak kat meja ofis so hari-hari boleh tengok. Keychain tu uzu pasang kat kunci :) Wahhh setiap hari ingat Fiza ni cenggini. Hoho


U all nak tak keychain exclusive ni?? Fiza ada prepare tau tuk fan blog dia.
Meh terjah kat SINI .


Once again, Thanks Fiza :)

k bye-II Salam


17 comments:

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Cantek! :)

Nurfara Hani said...

cantik.. bestnye dapat key chain

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa bestnyer...

✿A I N A A✿ said...

comelnyaaa.... sapelah nak bg ena cenggini lagi.. hewhewhew

Farah Waheda Wahid said...

comel dan cantik... ^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...seronoknya dpt hadiah tu...:)

Lyeen De Syifa said...

cantik! jeles..:D

Azza Afdzal said...

cantik...

boni kacak said...

tahniah awak sebab dapat keychain..hehe

Anonymous said...

awak,jom kawin..

Nurmujahidah Ismail said...

wah,,, limited edition tu,, :D

SM said...

congrats,kihkih

Anonymous said...

kawin jom .

Remy hazza said...

tahniah.....

shidaR said...

comel2 shida pun dapat heheee :D

Azhafizah Md Nor said...

sama sama uzu..wahh terharu lah camni ingat fiza hari hari..fza pun ingat uzu gak ^___^

xoxo,
Fiza

Mimie Najib said...

waa..bestnya dapat gift.. :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com