✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, December 21, 2012

Tutorial : Tukar Background Chat Layout Facebook


As-Salam

Cantik tak chat layout kat facebook ni? Comel kan?



 Nak?? Meh Klik ------> SINI

Then pilih add to crome then Refresh :)

Selamat Mencuba :)

k Salam

p/s : Google Crome only.

32 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

comellah! Saya buat jadi hello kitty. :D

Cik Dania said...

dh buat..mmg cntik..background fb xde ek

Nurul Ain said...

nak buat!!

NuRuL SyAhIrA said...

cantiklah ... saya buat .. thanks kak emas putih ..

Atyra Pink said...

nak try... tq sharing :D

ammin said...

waahhh, cantik. ^_^

Syafiqah said...

thanks :)

saya nak buat tuto ni dalam blog saya boleh ?
jangan risau , nanti saya credit eh ?

Cuitiex Nieyna said...

Ahaaa ~ thanks sbb buat tuto ni , menarik jugak :D

✿A I N A A✿ said...

sangat comel! hehehe nk try juga la

Fendy said...

perghhh....fb makin maju

baby melody said...

wahhhh jadilah..same gmbr kartun dgn kita >_<

boni kacak said...

wah..memang jadi cantiklah..ehehehe

kak nora said...

cantek..

melissa lissalalissa said...

comel laa~! >.<

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

saya buat tuto kat blog saya pasal ni, ya. saya da credit. ^^

norfitri mustaffa said...

mmg jadi cantik..suke3x

Kamila Husna said...

CUte! Saya pilih yang bear tu. Nak buat tuto kat blog boleh tak? Nanti saya kredit.. :)

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

comey :)

sa mic said...

chantek ,kihkih. Boleh hias untuk facebook cegeni,hehe

Syafa Syafiqah said...

macam mana nak buat gambar selain kartun tu??

Remy hazza said...

tq...nampak nice!!!

Mumbling online............. said...

kalau nak ke basic camne eh kak..??

EylenVeronicca said...

saya nak letak dalam blog saya boleh tak? hehe nanti saya credit to akak.

SD said...

Sy nak buat tuto ni jugak boleh.. nnti sy credit..

NURUL ◕‿◕ said...

dah jadi!thanks sayang! :)

Anonymous said...

yay!!!saya punya jadi!tapi saya pown belajar buat themes kat fb saya..tq banyak2

Alia Az said...

Yeahhh ! Jadi helo kitty ! thanks for the tuto .. heheehe

FAUJIE said...

Yang mempercantik bukanlah bacround facebooknya. but yang mempercantik adalah keindahan wajahmu..!

mimie dhaniyah said...

mcm mn nk refresh

mimie dhaniyah said...

mcm mn nk refresh

mimie dhaniyah said...
This comment has been removed by the author.
has jan (ummi) said...

ada cara tak nak tukar dari teddy bear ke layout hello kitty... adoiiyai mak suka hello kitty tapi dapat teddy bear ahakk

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com