✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, December 5, 2012

Wordless Wednesday : Cashout Says Kali Ke-2 . Alhamdulillah..


As-Salam

Alhamdulillah. Rezeki pagi rabu.


Nak daftar?Tekan sini ---> Daftar Says :)

20 comments:

Lulu Caldina said...

apa ni, tak nampak pun brp earning :p

Emas Putih said...

@lulu caldina : yeke tak nampak? hahahahaha :D

Cik Fie said...

haha tahniah ! :-)

fyna said...

waaaaa..jeles mak jemah macam nih. hehehehe...

Emas Putih said...

Jangan jeles. hahaha :D

Misz Mieza said...

Wah! Boleh tahan gak masyuk tu.. Tahniah2! ^_^

huny madu said...

wahhh bestnye, rezeki :)

Remy hazza said...

alhamdulillah... rezeki.....

syiela said...

tahniah.. alhamdulillah rezeki

ANa Ahmad said...

waaa,,, sonok nye.. leh belanja AA la lepas ni hehe

i tag u here dear ^_6
http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-blog-afievy-ivy.html

Yan Ty said...

Belanja!!! HaHa

azizah :) said...

tahniah! banyak tu..

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html adusshhhh,, kejelesan melanda,, muja lak dah malas nak promote pape dah,, hehe

Lyeen De Syifa said...

hamboi-hamboi..kak...belanja makan ABC di Tawau plis..ahhaha

boni kacak said...

bila kita nak keluar makan ni??hahahaha :P

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html

adusss,,, jeles! :P

M'Rie R'Nie said...

untunglah cash out untuk kali yang ke 2. Kita punya 1st time pun tak cash out2 lagi.

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Wah, byk jugak tue. tahniah! :)

shidaR said...

nice terbaik hehee :D

Eraz Fadli said...

Eraz tak pernah try main Says ni.. Senang ke?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com