December 05, 2012

, , , ,

Wordless Wednesday : Cashout Says Kali Ke-2 . Alhamdulillah..


As-Salam

Alhamdulillah. Rezeki pagi rabu.


Nak daftar?Tekan sini ---> Daftar Says :)

Share:

20 Sila Komen:

Lulu Caldina said...

apa ni, tak nampak pun brp earning :p

Emas Putih said...

@lulu caldina : yeke tak nampak? hahahahaha :D

Cik Fie said...

haha tahniah ! :-)

fyna said...

waaaaa..jeles mak jemah macam nih. hehehehe...

Emas Putih said...

Jangan jeles. hahaha :D

Kekzamanis said...

Wah! Boleh tahan gak masyuk tu.. Tahniah2! ^_^

Unknown said...

wahhh bestnye, rezeki :)

Unknown said...

alhamdulillah... rezeki.....

syiela said...

tahniah.. alhamdulillah rezeki

Unknown said...

waaa,,, sonok nye.. leh belanja AA la lepas ni hehe

i tag u here dear ^_6
http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-blog-afievy-ivy.html

Yanty Lee said...

Belanja!!! HaHa

Unknown said...

tahniah! banyak tu..

mujagirl92 said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html adusshhhh,, kejelesan melanda,, muja lak dah malas nak promote pape dah,, hehe

Unknown said...

hamboi-hamboi..kak...belanja makan ABC di Tawau plis..ahhaha

boni kacak said...

bila kita nak keluar makan ni??hahahaha :P

mujagirl92 said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html

adusss,,, jeles! :P

M'Rie R'Nie said...

untunglah cash out untuk kali yang ke 2. Kita punya 1st time pun tak cash out2 lagi.

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Wah, byk jugak tue. tahniah! :)

Shida Radzuan said...

nice terbaik hehee :D

ERAZ FADLI said...

Eraz tak pernah try main Says ni.. Senang ke?