September 30, 2012

Alhamdulillah.. Tahniah BFF Della !!

Assalamualaikum . Tak jawab dosa. So sila jawab :) "waalaikumsalam" Alhamdulillah, Hari nak cerita yang HAPPY STORY tenta...

Continue Reading

September 28, 2012

,

Hukum Mandi Wajib Tanpa Wuduk

Salam. Sekadar berkongsi . Soalan : Apakah sempurna mandi wajib tanpa berwuduk? Jawapan : Mandi bererti mengangkat hadas ...

Continue Reading
,

Hukum Minyak Wangi Tanpa Alkohol Ketika Solat

Salam. Sekadar berkongsi . Soalan : Seorang menyapu minyak wangi tanpa alkohol pada tangan, kemudian mengambil wuduk. Apakah sola...

Continue Reading

September 27, 2012

SEGMEN : UP FOLLOWER BY DINI

Follow blog n twitter : done BBPIN :   29CCD821 nak join tekan banner  :) Tarikh Tamat : 30 September 2012

Continue Reading

Anak Saudara Sebijik Macam Anak Ben Ashaari :)

Salam :) Wah!! Geli ja hati aku taip tajuk entry aku ni. Rasa nak muntah macam orang tengak mengandung pun ada. Morning sickness gitu...

Continue Reading

September 26, 2012

Study kat ENGLAND???

Salam. Selamat Pagi. Tercengang aku dengan tajuk entry aku ni. Bukan aku yang nak stdudy England. Tapi one of my BFF kat Poli ni. ...

Continue Reading

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Salam. Hari nak join la segmen dari Nabila Medan. Meh2 sama yang nak join klik banner ye. Tag : Permata Hati Follower : 198...

Continue Reading

September 25, 2012

Segmen : Follow And Follow

click a banner if u wanna join this segment :) start : 25september12 until..will announce it later :)

Continue Reading

September 24, 2012

Zyraroxx: follower datang bertubi-tubi

Follower : 1956 Selamat Bersegmen :) Due date 30/9/12

Continue Reading

Tips Penjagaan Emas Putih

As Salam dan Selamat Pagi :) Hai korangggg dah breakfast tak pagi-pagi ni? hehe Pepagi yang indah ni nak berkongsi sikit je tips ma...

Continue Reading

September 23, 2012

Dulu [dot]my Sekarang dah [dot]com :)

As Salam :) Selamat berhujung minggu buat anda sekalian :) Hehehe. Happy lak aku ari ni. tengok tajuk pun u all dah tau tahap ke-Ha...

Continue Reading

September 22, 2012

Hot and Super Giveaway by Fatimah Azzarah

Tag :  http://www.qaleshyaumairah.com  and  http://pelangiqasihku.blogspot.com/ Follow & Like & Klik = Done :) Id Fb : ...

Continue Reading

Happy Birthday To Me on 21September2012

Asslamualaikum :) Hai :) Ngeeeee ^_______^ #sengihpanjang# Kelmarin kan.kan.kan.. Kan kelmarin Birthday aku. So...Aku nak berkata...

Continue Reading

September 19, 2012

, ,

I kat Jepun !! Bestnye !!

Salam :) Ewah-ewah tengah malam dah start nak mengada aku ni. Kat Jepun la sangat kan. Hehe ok tipu sunat. Saja buat gempak. Gambar di atas...

Continue Reading