✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, January 31, 2013

Bahaya Tidur Dalam Keadaan Lampu Menyala


Salam.

Laaa rupanya bahaya tido dalam keadaan lampu menyala.. Uzu baru ja tido semalam buka lampu.
Yelaaaa tido sorang katakan >.< 


p/s : Tido dalam keadaan bukak lampu boleh mengakibatkan leukimia, so lepas ni semua pakat-II  tutup lampu kalau nak tido. Haaaa mencegah lebih baik daripada mengubati.

korang tolong jap klik link ni http://bit.ly/UEEqiH dan http://bit.ly/1198GaN.Thanks :)

9 comments:

Solehah Shamsuddin said...

wah bahayanya. thanks for sharing

nur azian said...

ohh yeke..sme la kita..sy pon slalu tido dlm cerah bila takut..hihihi :)

CiK Bella said...

Betul! bella pun ada post benda ni kat blog ari tu :)

Phat said...

kalo lampu tutup tp TV lak tgk kita masa tido camne lak?

Florence Ayum said...

ohhh... baru tahu ni... nasib selalu tido gelap2 . hehehe thank you shared info !

Asmieza As said...

waaa. baru tau.. dhla sy tiap2 hari tido bukak lampu. T_T

P/s : Nak kena p check Doctor ni . huhuhu

sa mic said...

haha pertama kali tahu ni, hehe .. selalunya on selalu lampu bilik tu xD

Shida Radzuan said...

shida tido ttp lampu :)

Remy hazza said...

memang tak boleh tido kalau ada cahaya lampu...... sikit2 ok ler kut...karang meraba pulak tgh2 malm kalau nak ke toilet.....

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com