✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, January 17, 2013

Bayi Dibuang Dan Disumbat Di Dalam Balang


As-Salam

Lagi cerita kejam yang berlaku di area Api-Api Centre, Kota Kinabalu, Sabah.



Bayi ini dijumpai di Rumah Sampah di kawasan Api-Api Centre, Kota Kinabalu, Sabah.
Siapalah manusia kejam yang perlakukan bayi sebegini rupa? MasyaAllah.. Xda hati perut.

Hanya Allah yang dapat membalas kekejaman manusia yang membunuh bayi yang x berdosa ini.

Tak sanggup nak tengok. k bye Salam..



15 comments:

Ieta Mat Sa'ad said...

Mmg takde hati perut org tu. Kejam lagi zalim dan Pembunuh! Kesian baby tak berdosa tu. Sedih tengoknya... :(

alysa aziz said...

MasyaAllah... tlampau kejam!!!

alysa aziz said...

MasyaAllah... tlampau kejam!!!

secret girl said...

Masyallah...kesian baby yg tak berdosa.
Kalo org nk bagi saya anak.saya nak jaga mereka.hu

Farah Waheda Wahid said...

memang kejam... x der common sense dan x boleh berfikir dengan waras gamaknya... kalau x nak bagi jer la orang lain jaga...x payah la nak buat cenggitu...

hu hu hu... emo jap...

ct cheery said...

ADUYAI..SEDIH TENGOK

NURUL AMEERA said...

subhanaAllah.. kesian baby yang tak berdosa :(

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sungguh mencemarkan.

Doktor Sihat said...

dasyatnye.. binatang pun lagi penyayang..

Remy hazza said...

zalim sapa yg buat tu.......takde akal...!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ya Allah, kalu xnak bagi la kat org lain, jgn tm,bah dosa lg jd pembunuh

noorhaidaz eyda said...

Ya Allah Kejamnye....

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...Ya Allah kejam nyer...:(

Ima Salsuzaima said...

Ya Allah.betul bh ni d kk? kejamnya diorang ni.sakit hati dengan manusia mcm tu.apa lah salahnya diorang ni paling tidak pun bagi lah anak tu hidup.

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

ya Allah kejamnya...huhuhu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com