✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, January 9, 2013

Bengkel Percuma Cikgu Fizi. Cepat ! Tempat Terhad !


As-Salam

Kepada pelajar-II UPSR, PMR dan SPM, 


Hari ni nak promote bengkel percuma. Bengkel percuma
Kalau uzu jadi pelajar, bengkel percuma memang menjadi perhatian minat pelajar-II.
Betul tak adik-II ku sekalian?

Bengkel percuma ni dikendalikan oleh Cikgu Fizi.
Baik sungguh hati budi Cikgu Fizi bagi bengkel percuma untuk u all yang berminat,
dan tak lupa jugak untuk anak-anak yatim. Alhamdulillah..
Untuk anak-anak yatim tu. Legaaaa dengar. Mulia sungguh Cikgu Fizi ni ye?

Setiap bengkel terhad kepada 50 orang sahaja.So cepat-II tau !

Camna nak daftar?
Boleh daftar kat sini :
facebook : Cikgu Fizi atau,
fanpage : Tuisyen Cikgu Fizi atau,
email : cikgufizi@gmail.com

Bagi details :
Nama pelajar , Nama Penjaga , Alamat, Umur dan Nombor Telefon

So jangan lepaskan peluang adik-adik sekalian. Sapa nak bagi bengkel percuma macam ni?

Kepada yang membaca, boleh sebarkan kepada anak-anak anda, anak buah, anak jiran, sepupu sepapat,
saudara mara, dan sapa-II yang bakal mengambil UPSR, PMR dan SPM untuk tahun ini :)

p/s : Free beb ! rugi tak join :)

Salam.


6 comments:

zila manaf said...

sape dia ni hihi

dEdEQ dE wIshEs said...

CIKGU FIZI ?

sa mic said...

macam pernah dengar . Uhmmm bagusnya dengan cara ni kan ;) ..

shidaR said...

hope dapatlah sambutan kan..bkn sng nk ada bgkel free skg ni..

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

:)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com